De Kinderzomerspelen werden afgesloten met de playbackshow.
De Kinderzomerspelen werden afgesloten met de playbackshow. Foto: Trudy Kroese

Veel positieve reacties op Kinderzomerspelen

DIEMEN De Kinderzomerspelen zijn vrijdagmiddag afgesloten met de playbackshow. Kinderen traden op in de sportzaal van Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. Er waren veel familieden van de kinderen aanwezig.

De jury die de deelnemers van het traditionele slotevenement van de Kinderzomerspelen beoordeelde bestond uit wethouder Ruud Grondel, de directeur van Stichting Welzijn Ingrid Wells en de Diemense zanger Sven Versteeg. Zij spraken hun waardering uit voor de prestaties en de inzet van de kinderen.

De kinderen die de afgelopen drie weken de Kinderzomerspelen hebben bezocht hebben veel plezier gehad. De coördinatoren en de begeleiders hebben ervoor gezorgd dat alles perfect is verlopen. De kinderen konden zich heerlijk uitleven in een veilige en prettige omgeving.

Er waren ook dit jaar weer de nodige hoogtepunten: de uitstapjes op de eerste twee woensdagen naar respectievelijk Linnaeushof in Bennebroek en KidZcity in Utrecht en natuurlijk de grote spelen, zoals het spookhuis dat op de eerste vrijdag werd gehouden. Kinderen konden zich ook dit jaar uitleven tijdens creatief, sport en theater. Ook was er ruimte om vrij te spelen.

Algemeen coördinator Danny Post kijkt tevreden terug op deze editie van de Kinderzomerspelen. "Ik vond het een weergaloze editie van de Kinderzomerspelen. De kinderen hebben veel plezier gehad, dat staat op de eerst plaats. Maar ik wil de begeleiders een groot compliment geven. Op de eerste dag is er een groep begeleiders, maar na verloop van tijd is er sprake van een hecht team. Dat vind ik prachtig om te zien en daar haal ik veel voldoening uit."