Steffy Heruer en Pascal van Eck.
Steffy Heruer en Pascal van Eck. Foto: Kelly Heruer Photography & Art.

Nieuwe modezaak in winkelcentrum

DIEMEN 1995 Mode & Lifestyle is de winkel van Steffy Heruer (22) en Pascal van Eck (42) in winkelcentrum Diemerplein. De zaak is sinds anderhalve week open en Steffy en Pascal zijn tevreden over de klandizie.

Pascal is eigenaar van modezaak El Fuego die in Mijdrecht is gevestigd. Steffy en Pascal hebben samen in Mijdrecht de zaak 1995 Mode & Lifestyle en schoenenzaak Classico. Steffy "Pascal en ik kennen elkaar al lang en zijn goede vrienden. Wij speelden al langer met de gedachte om samen iets te gaan doen en vorig jaar zijn wij met 1995 Mode & Lifestyle en Classico in Mijdrecht begonnen."

Merkkleding

Pascal: "Tachtig procent van het aanbod in de winkel in Diemen is voor vrouwen, daarnaast verkopen wij artikelen voor mannen en kinderen. Wij richten ons op alle leeftijden. Alle artikelen zijn €19,95 per stuk. Dat is een mooi bedrag. Wij verkopen voornamelijk merkkleding."

Hij geeft een overzicht van de merken die zij verkopen: Glamorous, MET, Aaiko, Corel, B-Loved, Antony Morato, G-Brand en Anthony Morato Kids.

Steffy: "Wij kopen de kleding in bij de hoofdkantoren van de modemerken. Ik doe drie keer per week inkopen. Onze klanten treffen dus elke week een nieuwe collectie." Steffy en Pascal hebben bewust voor een winkel in winkelcentrum Diemerplein gekozen. Steffy: "Het is een mooi winkelcentrum dat goed bereikbaar is. Er zitten hier grote ketens zoals de Hema en Etos. Dat is belangrijk voor de uitstraling van het winkelcentrum. Het is hier altijd druk." Pascal en Steffy zijn tevreden over het aantal klanten dat de zaak tot dusver heeft bezocht. "Het gaat boven verwachting. Sinds wij open zijn is het druk in de zaak. Er is altijd aanloop. Het leuke is dat hier mensen van alle leeftijden binnenkomen", aldus Steffy.