Burgemeester Erik Boog kwam langs.
Burgemeester Erik Boog kwam langs. Foto: Kinderdagverblijf Pino

Kinderdagverblijf Pino viert 35-jarig bestaan met feest

DIEMEN Kinderdagverblijf Pino in Diemen-Zuid heeft donderdag het 35-jarig bestaan gevierd.

Het team van Pino had een mooi feest georganiseerd met een clown, ijskar, grabbelton, springkussen, muziek en heerlijk eten bereid door de ouders en de pedagogisch medewerkster van Pino Yvonne, die al 26 jaar werkzaam is bij het kinderdagverblijf in Diemen-Zuid. Veel ouders van kinderen die naar het kinderdagverblijf gaan waren aanwezig en vermaakten zich uitstekend.

Er waren toespraken van burgemeester Erik Boog, collega's van Kinderdagverblijf Hakim en van de oudercommissie.

Kinderdagverblijf Pino werd 35 jaar geleden opgericht door ouders die behoefte hadden aan kinderopvang. Pino wordt samen met kinderdagverblijf Hakim en Het Speelhuis bestuurd door de Stichting Kinderopvang Diemen. Het bestuur van de Stichting Kinderopvang Diemen bestaat nog steeds volledig uit ouders. In de afgelopen 35 jaar is er veel veranderd, maar de basis is ongewijzigd gebleven.

Pino ligt naast basisschool De Venser, waar de peuters wekelijks in de gymzaal mogen gymmen. Pino zal in de toekomst op zoek moeten gaan naar een andere gymzaal, want basisschool De Venser verdwijnt. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe basisschool in nieuwbouwwijk Holland Park.

Pino heeft een kleinschalig en huiselijk karakter. Het is een veilige en warme plek voor kinderen om zich te ontwikkelen. Het team van Pino bestaat uit zeer ervaren pedagogisch medewerkers. Dit volwassen team zorgt voor een rustige haven voor de allerkleinsten en biedt een balans van rust en regelmaat en ontdekken en ondernemen.