Afbeelding
Foto:

Gladys Brunings

Stresscoach

Diemenaar sinds 2005

Wat doet een stresscoach?
"Ik begeleid mensen die met een vorm van stress kampen, een burn-out is daarvan een voorbeeld. Ik coach die mensen en werk ook met massages. Ik werk vanuit mijn praktijk in IJburg, maar huur soms ruimte bij El'sina in Diemen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Daarnaast vind ik het prettig om leuk te leven. Dan doel ik op veel bewegen, lekker eten en festivals bezoeken."

Heb je favoriete muziek?
"Ik houd van diverse stijlen. Van Ibizahouse, maar ook van rock. Ik ben via mijn man in aanraking gekomen met rock. Ik luister naar muziek van artiesten als Lenny Kravitz en The Red Hot Chili Peppers. Ik ga nooit echt op zoek naar muziek. Meestal komt mijn man met een artiest naar wie ik dan luister."

Waar ga je uit?
"Ik hou van daglicht, dus als wij uitgaan is het naar plaatsen als Blijburg of een terrasje. Ik ga ook graag naar festivals en uit eten."

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?
"Het Thaise eiland Ko Samui en Barcelona. Die stad heeft alles: cultuur en strand. Mijn man, mijn dochter, mijn zoon en ik zijn twee keer naar een wedstrijd van Barcelona geweest. Dat wilde onze zoon graag. Een keer zaten we op de tiende rij en konden we bij wijze van spreken Messi bijna aanraken."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind het heerlijk om in Diemen te wonen, maar ik zou het goed vinden als meer mensen openstaan voor veranderingen, bijvoorbeeld nieuwbouw. Diemen ligt vlak bij Amsterdam en daar zijn veel ontwikkelingen gaande. Als je als gemeente niets doet, mis je de boot."