Theater de Omval.
Theater de Omval.

Theater de Omval presenteert programma 2017-2018

DIEMEN - Theater de Omval heeft het programma voor het seizoen 2017-2018 bekendgemaakt. Het is programmeur Annabertha Veninga weer gelukt om grote namen op het programma te zetten. Zo komen Van der Laan & Woe, Erik van Muiswinkel en Roué Verveer naar Diemen.

Het seizoen wordt gewoontegetrouw geopend met de presentatieavond op 12 september. Dan zullen vijf artiesten een gedeelte van hun voorstelling laten zien. Voor de kinderen komt onder andere Het Kleine Theater en begin januari wordt er weer het Peuterfestival georganiseerd.

Muziek
Er staat veel muziek op het programma. Zo treden artiesten op als Robbert Jan Stips (onder andere ex-Golden Earring en ex-Gruppo Sportivo), Jan Rot, Eddy Zoë Band en Boys Named Sue. Tevens staan er mooie toneelvoorstellingen van onder andere Helmert Woudenberg, Theatergroep Zeelandia en Suburbia op het programma.

Uiteraard zijn er veel cabaretvoorstellingen geprogrammeerd, die trekken altijd veel publiek. Cabaretiers die optreden zijn onder anderen Erik van Muiswinkel, Jetty Mathurin en Eric van Sauers. Waar ook veel van wordt verwacht is het optreden van illusionist Jochem Nooyen.

Reserveren
Het volledige programma van van het seizoen 2017-2018 is te vinden op de website www.theaterdeomval.nl. Het is mogelijk om via de website kaarten voor voorstellingen te reserveren. Telefonisch reserveren kan ook via 020-6001897. Het is mogelijk om een overzicht van de programmering inclusief bestelformulier per post toegestuurd te krijgen door deze aan te vragen via 020-6001897.

De theaterbrochure zal ook dit jaar in september huis-aan-huis worden verspreid.