Afbeelding
Foto: Oscar Borghardt

Allon Worms

Eigenaar D-Men Fashion
25 jaar
Diemenaar sinds 1997

AFC of Ajax?
"Ik ben in de jeugd van SV Diemen begonnen, heb daarna bij AFC gespeeld en later in de B2 van Ajax. Daarna heb ik bij Jong NAC en Almere City gevoetbald. Ik kreeg toen een motorongeluk waarbij mijn meniscus werd beschadigd. Ik heb daarna nog een jaar voor AFC gespeeld. Ik vind AFC en Ajax beide mooie clubs, maar ik kies toch voor Ajax."

Waar ga je graag heen op vakantie?
"Naar Curaçao. Vooral in de winter. Dan is het hier koud en daar lekker warm."

Wat zijn jouw hobby's?
"Samen met een aantal vrienden organiseer ik feesten in de binnenstad van Amsterdam, feesten waar urban, R&B en house wordt gedraaid. Binnenkort openen wij een studio in Landsmeer. Wij willen dan ook het management voor artiesten gaan doen."

Waar ga je uit?
"Ik ga ongeveer een keer per week uit, meestal op zaterdag. Naar Club R op het Leidseplein of cafés. Ik ga dan met mijn vriendin Caitlyn en een aantal vrienden."

Als ik burgemeester van Diemen was....
"Dan zou ik snel een tunnel onder de spoorwegovergang bouwen. Ik sta vaak voor gesloten spoorbomen te wachten. Maar ik heb begrepen dat die tunnel er komt. Dus mijn wens komt uit."

Hoe gaat het met D-Men?
"Goed, er is sprake van een stijgende lijn. Wij krijgen veel jonge mensen binnen, van wie er een groot aantal vaste klant is geworden. Zij vinden het prettig dat zij in Diemen modieuze kleding kunnen kopen. Wij starten binnenkort ook met de verkoop van kleding voor vrouwen tot dertig jaar. We hopen nog voor de zomer."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Het pleintje in Diemen-Noord waar vroeger De Duif stond. Die school is afgebroken. Wij voetbalden daar altijd. Zlatan Ibrahimovic heeft weleens met ons meegedaan."