Afbeelding
Foto:

Paul Heskamp

Coördinator Huis van de Buurt 't Kruidvat

56 jaar
Diemenaar sinds 1999

Hoe gaat het met het Huis van de Buurt 't Kruidvat?
"Ik heb van de voormalige directeur van de Stichting Welzijn Diemen Arie van 't Hoog indertijd de opdracht gekregen om hier meer activiteiten te organiseren. Het gaat boven verwachting. Er is hier veel meer te beleven dan in het verleden en het aantal activiteiten groeit nog steeds. Het leuke is dat hier mensen van alle leeftijden komen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik rijd motor, houd van muziek luisteren, lezen en werk graag in de tuin. Mijn vrouw en ik wonen in het centrum van Diemen en hebben een grote tuin. Mijn motor is een BMW. Ik ga er meestal solo op uit, of rijd met een groep. Binnenkort ga ik met een groep een paar dagen met de motor naar Saarland."

Houd je van muziek?
"Jazeker. Ik ben 56 jaar en de Rolling Stones staan bij mij op de eerste plaats. Ik heb de Stones diverse keren live gezien, de eerste keer was in De Kuip in Rotterdam. Daarnaast houd ik van artiesten als Van Halen, Led Zeppelin, Johnny Cash en Queen. Ik heb een behoorlijk aantal concerten bezocht, zowel in kleine zalen als in stadions. Ik luister dikwijls naar muziek, tegenwoordig stream ik de muziek."

Waar doe je boodschappen?
"In winkelcentrum Diemerplein. Ik woon daar vlakbij. Ik kom dikwijls bij Albert Heijn, maar ook in andere winkels. Ik vind het winkelcentrum mooi geworden."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Het Diemerbos. Ik kom daar elke dag om te wandelen met de hond. Het is een mooi bos en ik kom daar vaak dezelfde mensen tegen."

Wat zou je doen als je een dag burgemeester van Diemen was?
"Ik zou hopen dat de burgemeester van Diemen heel snel zou terugkomen. Want ik kan het echt niet beter dan dat hij zijn werk doet."