Michantely Lisse hoopt tot Miss Teen Noord-Holland gekroond te worden.
Michantely Lisse hoopt tot Miss Teen Noord-Holland gekroond te worden.

Diemense mikt op Miss-titel

DIEMEN - De 17-jarige Michantely Lisse uit Diemen is finaliste Miss Teen of Noord-Holland. Zij staat momenteel in de top 3 en hoopt tijdens de finale op 14 mei tot Miss Teen Noord-Holland te worden gekroond.

Michantely was een van de meer dan 500 meisjes die zich opgaven voor Miss Teen of Noord-Holland. Ruim zeventig meisjes van tussen de 15 en 26 jaar mochten meedoen en presenteerden zich tijdens een castingdag van Miss Beauty of Noord Holland. Zij moesten 'mooi' lopen, presenteerden zich in bikini en moesten een vraag in het Engels beantwoorden.

Michantely zit bij de top drie van de kandidaten en doet er alles aan om nog meer stemmen binnen te halen. Voor de uitverkiezing van Miss Teen of Noord-Holland is 20% van de winst te behalen via stemmen via sms, 30% bepaalt de organisatie en de overige 50% bepaalt een jury tijdens de finale. Die finale wordt op 14 mei in Schouwburg Het Park in Hoorn gehouden.

Ervaring
Michantely heeft al de nodige ervaring opgedaan in de showbizz. Ze zingt bij de Adam Music School en bij het Master Vocalclass Academy/ZO! Gospel Choir jr, waar ze les krijgt van een aantal bekende Nederlanders onder wie Shirma Rouse, Berget Lewis, lady Shaynah, Jordan Roy en Brandon Delagraentiss. Daarnaast speelt ze sinds 2015 een bijrol in de NPO serie Brugklas,

Michantely volgt de driejarige opleiding Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening op het MBO College Hilversum. Als tweedejaars studente denkt ze al na over haar vervolgopleiding,

Tips
Familie en vrienden zijn enthousiast over de deelname van Michantely aan de verkiezing Miss Teen of Noord-Holland en delen massaal haar flyers en berichten. Haar moeder is heel trots en deed in haar jeugd zelf ook mee aan verschillende miss-verkiezingen. Michantely heeft wel wat aan de tips van haar moeder, maar wil wel haar eigen keuzes maken. Zij staat tenslotte zelf op het podium.

Mensen kunnen tot 13 mei 24.00 uur op hun favoriete deelneemster aan Miss Teen Noord-Holland stemmen. Wie op Michnately wil stemmen kan een sms sturen naar nummer 3010 met de vermelding 'Poll NoordHolland Michantely'.