Afbeelding

Sandra Slijters

Activiteitenbegeleidster wooncentrum De Diem

Diemenaar sinds 1989

Wat doe je bij De Diem?
"Ik bedenk, organiseer en begeleid de activiteiten voor de bewoners van De Diem. Het gaat om de wekelijkse activiteiten en bijzondere activiteiten, bijvoorbeeld rond feestdagen. Wij proberen activiteiten op maat aan te bieden. Wij voldoen graag aan de wensen van de bewoners. Het is heel leuk werk, want het is mooi om andere mensen gelukkig te maken."

Wat zijn jouw hobby's?
"Mijn werk is mijn hobby. Verder ga ik graag naar de film. Ik heb een Cinevillepas en ga elke week naar een filmhuis. Ik bezoek ook graag het theater. Verder lees ik graag, vind ik het heerlijk om uit te gaan en iets te eten en te drinken en wandel ik graag in de natuur."

"Noem eens een aantal favoriete films.
"Ik noem er drie: Moonlight, Intouchables en Dancer. Ik houd van veel genres behalve thrillers. Maar James Bondfilms vind ik wel leuk."

Wie is jouw favoriete James Bond?
"Sean Connery, op en top een gentleman."

Welke boek ligt er op jouw nachtkastje?
"Het laatste boek van Peter van Straaten 'Moeten we vaker doen'. Ik houd van zijn boeken. Maar ik lees ook romans, boeken over psychologie en boeken die met mijn werk te maken hebben."

Met wie zou je wel eens een goed gesprek willen voeren?
"Met Martin Luther King. Ik was onder de indruk van zijn speech 'I have a dream'. Ik zou Martin Luther King willen meenemen naar de huidige tijd. Ik denk dat hij ervan zou schrikken hoe mensen met elkaar omgaan."

Wat mis je in Diemen?
"Diemen is heel goed bezig. Het winkelcentrum is steeds mooier geworden en er is veel horeca bijgekomen. Ik vind burgemeester Boog en zijn vriendin aanwinsten voor Diemen. Eigenlijk mis ik niets. Ja, een heel positief antwoord."