Afbeelding
Foto:

Pierre Tosch

Hoofd jeugdopleidingen SV Diemen
34 jaar
Diemenaar sinds 2013

Wat doet het hoofd jeugdopleidingen van SV Diemen?
"Ik heb eerst het technisch beleid voor de jeugd op papier gezet en werk dat samen met de jeugdtrainers van de club uit. Wij hebben alleen al zo'n twintig trainers die de selectieteams van de jeugd trainen, daarnaast zijn er nog eens twintig tot dertig trainers die de overige jeugdteams trainen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Voornamelijk voetbal. Ik speel op zaterdag in het derde team van de amateurs van Ajax. Dat vind ik heel leuk. Daarnaast ben ik veel met SV Diemen bezig. Ik vind het ook leuk om met mijn gezin met ons bootje te varen."

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?
"Ik zou het liefst zo veel mogelijk landen van de wereld zien. Twee bestemmingen waar ik ben geweest springen eruit: Jamaica en New York. De mentaliteit van de mensen op Jamaica sprak mij enorm aan. De mensen daar maken zich niet zo snel druk. Heel anders dan in Nederland. New York vond ik overweldigend. Mijn vrouw en ik willen graag terug naar Jamaica en New York om aan onze zoons te laten zien."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Ik houd van heel veel soorten muziek, maar vooral van multiculturele muziek, zoals R & B en ook wel reggae."

Wat vind je de leukste plek in Diemen?
"Sportpark De Diemen, want daar ben ik vaak. Maar ik vind onze wijk Plantage De Sniep ook heel prettig."

Diemen voor kinderen?
"Heel goed. Er is hier een soort sociale controle. Als ik in de wijk ben, of bij de school, de voetbalclub of de tennisvereniging kom zie ik altijd vertrouwde gezichten. Kinderen kunnen hier in de wijk ook lekker spelen. Daarnaast is er in Diemen veel voor kinderen te doen, denk aan de speelplaatsen zoals het Cruyff Court in Diemen-Noord en de avonturenspeeltuin De Omloop."