Jacob's Kitchen heeft een ruim terras.
Jacob's Kitchen heeft een ruim terras. Foto: Trudy Kroese

Jacob's Kitchen op campus is in trek

DIEMEN - Jacob's Kitchen beschikt sinds 1 december 2016 over een tweede vestiging in Diemen-Zuid: aan de Dalsteindreef 3008 op Campus Diemen Zuid.

Jacob Preijde startte twee jaar geleden Jacob's Kitchen aan de Eekholt 42 in Diemen-Zuid. Lekker eten naast de bouw van de nieuwbouwwijk Holland Park was de gedachte. Op 1 december 2016 volgde een tweede zaak van Jacob's Kitchen op Campus Diemen Zuid.

Jacob's Kitchen op Campus Diemen Zuid is mooi en sfeervol ingericht. Er is gebruikgemaakt van veel hout en de inrichting is warm. Voor de zaak is een ruim terras. Met mooi weer kunnen gasten hier heerlijk op het terras genieten.

Pareltjes
De kaart heeft vele pareltjes: sandwich pulled pork, Rueben sandwich (met zuurkool, kaas en pastrami), blackangusburger, smoor, verse vis of een goeie steak. Verder chocoladebrownies, nougatijs en de Belgische koeken van Belgica. Maar ook een bitterbal of loempia voor bij de borrel. Diverse lokale bieren, heerlijke wijnen en funky softdrinks staan eveneens op de kaart.

Jacob Preijde: "Studenten, zakelijk publiek en buurtbewoners komen hier voor een verlaat ontbijt, lunch of diner of om gezellig te borrelen. Eenmaal aan de borrel blijven ze ook vaak dineren. We verzorgen cateringdiners aan huis en leveren ook maaltijden aan bedrijven voor personeelsleden die overwerken."

"Studenten kunnen hier gezellig samen zitten, een hapje eten of een drankje drinken. Maar ook studeren. Zij kunnen gebruikmaken van gratis wifi. We organiseren avonden met livemuziek, bierproefavonden, toneeldineravonden en vrijdags tijdens de borrel hebben we een dj. In het weekend komen er meer bewoners uit de omgeving. Wij verwachten dat er na de oplevering van de woningen in Holland Park nog meer inwoners van Diemen naar onze zaak gaan komen. Als er behoefte aan is dat wij op zondag opengaan zullen wij dat zeker doen", aldus Jacob.

Jacob's Kitchen aan de Dalsteindreef 3008 is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 geopend.