Afbeelding

Marvin van Rijn

Eigenaar IB Makelaars
40 jaar
Diemenaar sinds 2002

Hobby's?
"Ik voetbal bij VV Amstelveen en ik golf graag. Ik heb mijn golfvaardigheidsbewijs en kan dus op vele golfbanen in Nederland spelen."

Favoriete vakantieland?
"Ik heb er eigenlijk twee: Aruba en Bali. Aruba is een droomeiland en ik vind het mooi dat onze dochter daar een flink stuk de zee in kan lopen en dan toch nog maar tot haar knieën in het water staat. Bali is ook een prachtig eiland. De cultuur en de mensen spreken mij enorm aan."

Waar ga je uit?
"Ik ga niet echt veel uit, soms gezellig een hapje eten met mijn vrouw of vrienden. Ik ga weleens naar een feestavond in Drusius hier in Diemen of naar een festival. Maar als we naar een café gaan dan toch wel Bolle Jan in Amsterdam."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Ik houd van Nederlandstalige muziek, van artiesten als André Hazes, Dré Hazes, René Froger en Quincy."

Heb je een favoriete winkel?
"Ik kom graag bij de haringstal van Johan van Leijenhorst op de Hartveldseweg. Ik vind Johan een geweldige man en hij verkoopt heerlijke vis. En het is er altijd gezellig."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Mijn eigen huis en de straat waar ik woon in Plantage De Sniep. Wij wonen daar mooi en hebben wat buren betreft een fantastische straat. Ik wil daar niet meer weg."

Hoe gaat het met IB Makelaars?
"Het gaat goed. In december 2016 heb ik mijn kantoor geopend in winkelcentrum Diemerplein en sindsdien heb ik veel aanloop van nieuwe klanten. Ik merk dat onze courtage-actie om slechts 0,85% courtage exclusief BTW van de koopsom in rekening te brengen aanslaat en dat nieuwe klanten ons langzamerhand weten te vinden. Wij zitten hier op een hele goede plek. Veel mensen lopen langs en kijken naar onze opvallende etalage."