TVDZ gooit de ledenwerving over de pikante boeg
TVDZ gooit de ledenwerving over de pikante boeg Foto: TVDZ

ATVD en TVDZ houden open dag

DIEMEN - De twee tennisverenigingen in Diemen houden komend weekeinde beide een open dag.

De open dag van de ATVD vindt op zaterdag 1 april plaats, de open dag van de TVDZ op zondag 2 april.

ATVD
De open dag van de ATVD duurt zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is welkom, jong en oud, nieuwsgierige beginners en fanatieke tennissers. Aanwezigen kunnen een proefles volgen en oefenen met een ballenkanon. Ook voor de jeugd zijn er activiteiten zoals een spelletjesolympiade. Nieuwe leden betalen zaterdag geen inschrijfgeld.

De ATVD heeft een schitterend tennispark aan de Willem de Zwijgerlaan met negen verlichte gravelbanen, een miniĀ­court en een zonnig terras. Het hele jaar door zijn er bij de ATVD veel activiteiten, zoals een voorjaars- en najaarscompetitie, tossavonden en spelletjesmiddagen voor de jeugd op dinsdag en woensdag, clubkampioenschappen en gezelligheidstoernooien.

TVDZ
De open dag van de TVDZ begint op zondag 2 april om 13.00 uur. Jong en oud kunnen deelnemen aan lessen en voor kinderen is er een parcours met sportieve spellen. Tussen 14.30 en 16.30 uur transformeert de kantine in een concertzaal met klassieke blues en rock 'n' roll van de Mokum Blues Band. Nieuwe leden betalen zondag een gereduceerd tarief aan contributie. De TVDZ onderscheidt zich van andere tennisverenigingen in de wijde omtrek. De vereniging is geen lid van de KNLTB en daarom zijn er geen competitieverplichtingen. Er is een beheerder van de kantine en de leden hoeven geen bardiensten te doen. De hele week door zijn er veel gezellige activiteiten en er zijn verlichte all-weatherkunstgrasbanen beschikbaar voor onderlinge partijtjes, een laddercompetitie en enkel- of dubbelspel.
De TVDZ is bezig aan een pikante promotiecampagne om nieuwe leden te werven. Op diverse plekken in de gemeente hangen borden met foto's die voorzien zijn van prikkelende teksten. De campagne van de TVDZ heeft voor veel aandacht in de media gezorgd.