Afbeelding
Foto:

Paola Cannito

Eigenaar Paola Cannito Uitvaartverzorging/Laatste wens.

Woont 25 jaar in Diemen

Vertel eens iets over jouw bedrijf?
"Mijn bedrijf bestaat nu negen jaar. Aanvankelijk onder de naam Paola Mulders Uitvaartverzorging. In 2014 is de naam aangepast in Paola Cannito Uitvaartverzorging/Laatste Wens. Wij regelen alles voor een uitvaart. Vanaf het moment dat een persoon is overleden tot en met de dag van de uitvaart. Ook verlenen wij nazorg. Ik vind het belangrijk dat iedereen moet kunnen kiezen. Een standaarduitvaart kan altijd, maar er zijn zo veel meer dingen mogelijk, die maken een uitvaart juist persoonlijk en bijzonder."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik heb niet veel tijd voor hobby's. Maar als ik tijd heb vind ik het leuk om wat te lezen en dingen te doen met mijn vier dochters en vriendinnen."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
"Ik kom graag in Italië en Spanje. Mijn vader is geboren in Italië en als ik daarheen ga is het meestal aan de kust in Zuid-Italië. Daar woont familie van mij. Ook ga ik graag naar de kunst in Spanje. Ja, ik ben een strandliefhebber."

Doe je aan sport?
"Ik ga drie, vier keer per week naar Basic Fit aan de Muiderstraatweg. Ik ren dan op de loopband, doe cardio-oefeningen en buikspier- en beenoefeningen."

Jouw beste eigenschap?
"Ik kan mij aan elke situatie aanpassen en raak niet snel in paniek."

En jouw slechtste?
"Dat ik te vaak commentaar heb op anderen in het verkeer."

Wat is jouw favoriete winkel in Diemen?
"Ik kom graag bij modezaak Ja Leuk in winkelcentrum Diemerplein. Daar werkt een vriendin van mij en de andere mensen die daar werken vind ik ook leuk."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Ik zit nu lekker in de zon op het terras van Beanthere aan de Muiderstraatweg. Ik zit ook graag op het terras van Cheers op het Diemerplein."