FC Weesp zet defensie van SV Diemen onder druk.
FC Weesp zet defensie van SV Diemen onder druk. Foto: Facebook/Fc Weesp

SV Diemen verliest nipt van FC Weesp

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen FC Weesp met 2-1 verloren. Bij rust leidde SV Diemen met 0-1 door een treffer van aanvaller Bright Owusu. Na de hervatting kwam de thuisclub langszij. Vlak voor tijd bepaalde FC Weesp de stand op 2-1.

SV Diemen is bezig aan een zware reeks wedstrijden. Vorige week nam de ploeg van trainer Gerrie Breugem het op tegen de nummer drie van de ranglijst DWS. SV Diemen won het duel in Amsterdam met 0-2. Zondag verloor SV Diemen nipt van de (toen nog) nummer twee FC Weesp en aanstaande zondag gaat SV Diemen op bezoek bij de huidige nummer twee Bloemendaal. Breugem had aangegeven dat hij in de drie loodzware uitduels vier punten wilde halen. Drie zijn er al binnen.

Koploper
FC Weesp is na de overwinning op SV Diemen de nieuwe koploper van de derde klasse C. De ploeg heeft na 18 duels 38 punten. Bloemendaal, dat met 2-2 gelijkspeelde bij Schoten, heeft 37 punten. Onderin blijft het spannend. SV Diemen staat met 19 punten uit 18 wedstrijden op de elfde plaats. Fortius won met 0-2 bij ASV Arsenal en staat met 17 punten uit 18 wedstrijden op de twaalfde plaats. ASV Arsenal heeft 16 punten uit 18 duels en is naar de dertiende plaats gezakt. VVA/Spartaan verloor voor eigen publiek met 1-3 van VVH Velserbroek en blijft op de laatste plaats staan. De ploeg uit Amsterdam-West heeft 7 punten uit 16 duels. De ploeg van trainer Gerrie Breugem gaat zondag op bezoek bij Bloemendaal. De wedstrijd begint om 14.00 uur. SV Diemen verloor de thuiswedstrijd tegen Bloemendaal met 0-1.

Zaterdag 1
De zaterdagselectie van SV Diemen wordt tijdens het seizoen 2017-2018 getraind door het duo Magdy Khayry en Raymond Aarts. Het bestuur van SV Diemen en de twee trainers hebben een overeenkomst voor een seizoen getekend. Beide trainers zijn al lang lid van SV Diemen. Op dit moment is het duo trainer van het eerste team van spelers onder de 19 jaar dat uitkomt in de vierde divisie van de zaterdagcompetitie.