KlankYoga in Wijkcentrum het Noorderlicht

DIEMEN - In wijkcentrum het Noorderlicht start op woensdag 22 maart een cursus. De les duurt van om 10.00 uur tot 11.15 uur. afgelopen. De cursus wordt gegeven door Esther Lie-A-Kwie, een ervaren en gediplomeerd yogadocente en klanktherapeut.

In de KlankYoga cursus beleven cursiste het beste uit twee werelden. De yogaoefeningen houden het lichaam soepel en vitaal, terwijl de klanken en harmonieuze muziek helpen te ontspannen zodat lichaam en geest in balans komen.

KlankYoga is gebaseerd op eeuwenoude Chinese en Japanse geneeswijzen die de (vaak geblokkeerde) energie weer laat stromen. In deze cursus worden energiebanen, de zogenaamde meridianen, behandeld door deze te ontspannen en te strekken. De meridianen in het lichaam kunnen vergeleken worden met de bloedvaten waar het bloed doorheen stroomt. De energie ook wel Qi genoemd staat in verbinding met de organen in het lichaam en de daarbij behorende elementen; zoals aarde, vuur en water.

Het doel van deze cursus meer bewust te worden van jezelf, je eigen lichaam en energiebehoeften. Om zo je innerlijke kracht en creativiteit te hervinden. Klankyoga kan helpen bij klachten zoals piekeren, slechte nachtrust, stressgerelateerde klachten zoals migraine, rug- en nekklachten en een hoge bloeddruk.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan of vraag om meer informatie over de cursus. Stuur een bericht naar esther.lieakwie@gmail.com of bel naar 06 24 95 24 51.