Afbeelding
Foto: Oscar Borghardt

Angelo Stassen

Mede-eigenaar Cheers
41 jaar
Diemenaar sinds 2006

Hoe gaat het met Cheers?
"Wij zijn in mei 2016 opengegaan en het gaat boven verwachting. Wij zijn een laagdrempelige zaak en iedereen is welkom. De lunch en het diner lopen goed en ook 's avonds hebben wij het vaak druk. We hadden verwacht dat wij een langere aanlooptijd nodig zouden hebben."

Wat zijn jouw hobby's?
"Darten en voetbal kijken. Ik heb al 25 jaar een seizoenkaart voor Ajax. Ik ging als jongen al naar De Meer. Af en toe ga ik naar een uitwedstrijd in het buitenland. Deze week ben ik bij de wedstrijd van Ajax in Kopenhagen."

Waar doe je jouw inkopen?
"Als het even kan in Diemen. Als ik bijvoorbeeld een broek wil kopen doe ik dat hier in het winkelcentrum. Ik vind dat de ondernemers in Diemen elkaar moeten helpen."

Je bent in Amsterdam geboren, trekt de stad nog?
"Ik ben opgegroeid in Amsterdam-Oost. Ik heb op de Plantage Parklaan en later op de Mauritskade gewoond. Ik ga regelmatig naar Amsterdam, meestal naar het centrum."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Eigenlijk van alles, dat heb ik ook met films. Ik luister graag naar Nederlandstalige muziek, maar ook naar andere soorten muziek. Ik ga regelmatig naar concerten. Ik heb onder anderen Michael Jackson en Robbie Williams gezien."

Je bent vader. Hoe ervaar je Diemen voor kinderen?
"Als heel goed. Diemen is een prettige leefomgeving, ook voor kinderen. Er zijn veel plekken waar zij kunnen spelen, zoals op het Van Markenplantsoen, er zijn veel scholen en er worden regelmatig dingen voor kinderen georganiseerd. Ook is het veilig voor kinderen."

Met wie zou je nog eens een goed gesprek willen hebben?
"Met Johan Cruijff. Dat kan helaas niet meer. Ik zou bewust niet met hem over voetbal praten. Ik denk dat hij ook over andere zaken een interessante mening had."