De Partizanen: Merijn Scholten en Thomas Gast.
De Partizanen: Merijn Scholten en Thomas Gast.

Vrijdagmiddag verrast mijn beste vriend mij met de mededeling dat hij mij de volgende dag me neemt naar: De Partizanen - 'Welkom in Partizanië' in Theater de Omval.

Maarten de Jong won twee vrijkaarten voor de voorstelling 'Welkom in Partizaniƫ' van De Partizanen in Theater de Omval op zaterdag 25 februari. Hieronder zijn recensie.

Zaterdagavond komen we 10 minuten voor aanvang aan bij Theater de Omval. Het is al druk en gezellig in het restaurant. We nemen nog snel een drankje en gaan daarna de zaal in.

'Welkom in Partizaniƫ' wordt gespeeld door het duo Merijn Scholten en Thomas Gast, twee jonge cabaretiers die je meenemen in hun samenleving Partizaniƫ. De regel is dat er geen regels zijn. Geen verbanden en als we die toch al zien moeten we die zo snel mogelijk vergeten.

Wat volgt is een hilarische avond waarin allemaal typetjes, zang en zeer creatieve humor elkaar afwisselen. Ook de interactie met het publiek is heel leuk gedaan. Ik heb enorm genoten van de hele avond en gelachen natuurlijk. Ik kijk nu al uit naar wat zij in de toekomst brengen. Ik kom zeker terug.