De vorige bijeenkomst van Diemenvoorelkaar.
De vorige bijeenkomst van Diemenvoorelkaar.

Diemenvoorelkaar houdt kennismakingsbijeenkomst

DIEMEN - Diemenvoorelkaar houdt op donderdag 16 maart een kennismakingsbijeenkomst in grand café Blauw in Theater de Omval. De bijeenkomst duurt van 12.00 tot 15.00 uur.

Iedereen uit Diemen is welkom. De bijeenkomst is bestemd voor jong én oud, voor mensen die op zoek zijn naar een 'maatje' om bijvoorbeeld samen koffie te drinken, voor een praatje of om samen leuke dingen te ondernemen, maar ook voor mensen die een klusje willen doen of laten doen.

Matches
Het is de derde keer dat Diemenvoorelkaar een kennismakingsbijeenkomst houdt. De vorige twee edities waren een groot succes. Veel Diemenaren leerden elkaar kennen en er kwamen diverse matches tot stand.

SWD
Diemenvoorelkaar maakt deel uit van de Stichting Welzijn Diemen (SWD). Diemenvoorelkaar legt contacten tussen inwoners van Diemen die graag (nieuwe) sociale contacten willen opdoen, of een maatje zoeken voor allerlei zaken. Dit kan het drinken van een kop koffie zijn, het begeleiden naar een arts of ziekenhuis, maar ook het doen van een klus in huis.

Aanmelden
Geïnteresseerden die de kennismakingsbijeenkomst van Diemenvoorelkaar willen bezoeken kunnen zich telefonisch aanmelden via 020-31444700 of een e-mail sturen naar info@diemenvoorelkaar.nl. Aanmelden kan ook via de website www.diemenvoorelkaar.nl. Zij kunnen zich ook van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 uur en 12.30 uur aanmelden in De Brede HOED, D.J. den Hartoglaan 8. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 9 maart.

Deelname aan de kennismakingsbijeenkomst kost twee euro per persoon.