Oefentherapie in Het Noorderlicht

DIEMEN - In Het Noorderlicht in Diemen-Noord start binnenkort een nieuwe activiteit. Het betreft oefentherapie tegen pijn.

Het gaat om een initiatief van Mandy Khonraad van Mensendieck-Khonraad.nl. De Stichting Welzijn Diemen stelt Het Noorderlicht beschikbaar en helpt bij de promotie. Het Netwerk Chronische Pijn introduceert een vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. Samen met een gespecialiseerde oefentherapeut stel je je eigen doelen en ga je werken aan een andere aanpak van je klachten. Je krijgt de mogelijkheid om uit de neergaande spiraal te stappen en werkt langzaam toe naar verbetering. De oefentherapeuten die aangesloten zijn bij het landelijk Netwerk Chronische Pijn werken volgens een behandelmethode die wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Het te volgen traject wordt zorgvuldig afgestemd met de huisarts en/of specialist. Deze behandeling wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering, afhankelijk van welk pakket iemand heeft afgesloten voor paramedische zorg.

Op maandag 27 februari is er in Het Noorderlicht om 14.00 uur een bijeenkomst waar meer informatie wordt gegeven over deze aanpak. Het is ook mogelijk om bij het Noorderlicht een vrijblijvend en kosteloos oriƫnterende afspraak te maken via telefoonnummer 06-13040545.

Voor meer informatie: www.Mensendieck-Khonraad.nl.