Afbeelding
Foto:

Joyce Schreuder

Eigenaresse SMC Diemen

27 jaar

Diemenaar sinds juli 2016

Hoe gaat het met het bedrijf?
"Mijn vriend Mark Kaandorp en ik zijn eigenaar van het Sport Medisch Centrum in de Burgemeester Van Tienenweg. Mark en ik zijn beiden fysiotherapeut. Het specialisme van Mark ligt bij sportblessures en die van mij bij kinderen van 0-18 jaar. Maar ook ik behandel natuurlijk volwassenen. We zijn vorig jaar begonnen met het SMC Diemen en het gaat heel goed, boven verwachting zelfs. We hebben door de drukte zelfs al een extra fysiotherapeut aangenomen: Jorn van den Broek. Hij werkt op maandag-, woensdag- en vrijdagavond tot 22.00 uur."

Wat zijn jouw hobby's?
"Dat is voornamelijk sporten. Ik loop erg graag hard, bijvoorbeeld in het Diemerbos, langs de dijk of richting Weesp. Binnenkort wil ik weer mijn krachttraining oppakken bij GYM020 op De Sniep. Met deze topper werken wij door onze goede ervaringen dan ook samen voor de praktijk. Verder geniet ik ontzettend van dagjes naar de sauna, winkelen of lunchen met vrienden. Maar de avondjes met vrienden, lekker koken, eten of borrelen zijn ook heilig. Stiekem kijk ik in de weekenden regelmatig series via Netflix, toch even lekker relaxed."

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"Ik vind het in onze wijk Plantage De Sniep geweldig. Wij voelen ons daar helemaal thuis. Maar ik vind de plekken waar ik hardloop ook erg mooi."

Waar gaan jullie heen als jullie uitgaan?
"Van echt stappen komt het niet meer zo veel. Maar wij gaan wel uit eten of met vrienden naar cafés of een loungebar. Wij gaan dan meestal naar Amsterdam, naar de Jordaan of het Leidseplein."

Wat zijn jouw favoriete vakantielanden?
"Ik vind Thailand, Aruba, Ibiza en Kreta heel mooi. Maar een ander favoriet vakantieland van ons is Oostenrijk. Mark en ik gaan elk jaar in december en maart naar Oostenrijk op wintersport."