Judith Langenberg en Anja van Diemen.
Judith Langenberg en Anja van Diemen. Foto: Trudy Kroese

JA Leuk extra in winkelcentrum Diemerplein

DIEMEN - JA Leuk extra is de naam van de nieuwe modezaak in winkelcentrum Diemerplein die vorige week vrijdag is geopend. De zaak is eigendom van Anja van Diemen en Judith Langenberg en verkoopt dameskleding van een maatje meer.

Anja en Judith startten in 2014 met de zaak JA Leuk, die recht tegenover Ja Leuk extra is gevestigd. JA Leuk is een modezaak voor vrouwen. Geen enkel artikel in JA Leuk kost meer dan veertig euro. De zaak is zeer succesvol. Anderhalf jaar geleden begonnen Anja en Judith met JA Leuk man. Die zaak is helaas geen blijvend succes geworden. "De kleding die goed verkocht in Ja Leuk man, vooral de casual kleding, verkopen wij voortaan in Basic-Line", aldus Anja.

Anja van Diemen is eigenaar van Basic-Line en samen met haar dochter Nikki van Diemen eigenaar van Salon van Diemen. JA Leuk en JA Leuk extra zijn eigendom van Anja van Diemen en Judith Langenberg. JA Leuk extra is in het pand gevestigd waar tot voor kort Ja Leuk man was te vinden. JA Leuk extra richt zich op vrouwen van alle leeftijden die kleding dragen vanaf maat 42 tot en met maat 56. "Veel vrouwen in Nederland hebben maat 42 of meer. Het is voor hen niet altijd makkelijk om modieuze kleding te vinden. Wij hopen dat die vrouwen bij ons wel slagen. Wij doen onze uiterste best. Wij verkopen allerlei dameskleding, maar ook schoenen, tassen en accessoires tegen een zeer betaalbare prijs. Judith en ik doen drie keer per week inkopen, soms ook in het buitenland. Onze klanten zullen merken dat er elke week iets nieuws in de rekken hangt. Bij JA Leuk extra geldt overigens geen maximumbedrag van veertig euro per artikel, maar toch is alles zeer betaalbaar."

JA Leuk extra voorziet in een behoefte, hebben Judith en Anja gemerkt. Tijdens de feestelijke opening voor genodigden, die donderdagavond plaatsvond, waren de reacties positief. Ook gingen veel van de aanwezige dames meteen kleding passen. De Facebookpagina van JA Leuk extra heeft ook al veel likes gekregen. Anja: "Wij zijn vrijdagochtend opengegaan en het was meteen druk in de winkel. De reacties waren goed en veel mensen hebben meteen kleding gekocht." Anja en Judith verwachten veel van JA Leuk extra: "Vrouwen kopen nu eenmaal meer kleding dan mannen. Wij vinden het belangrijk om modieuze en mooie kleding te verkopen voor vrouwen die kleding vanaf maat 42 dragen. En wij spelen uiteraard in op de seizoenen", aldus Anja.