De film Fantastic Beasts and Where to Find Them. Theater de Omval, dinsdag 14:00 & 20:00 uur.
De film Fantastic Beasts and Where to Find Them. Theater de Omval, dinsdag 14:00 & 20:00 uur.

vrijdag 20 januari

'Met de moed der wanhoop'

Theater de Omval 20.30 uur

In zijn nieuwe voorstelling 'Met de moed der wanhoop' gaat Aron Elstak op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

zaterdag 21 januari

Workshop auralezen

Centrum El'sina 13.45 uur

Ervaringsgerichte workshop waarin via allerlei technieken geoefend worden, aanwijzingen en opdrachten met de beginselen van het auralezen. Deelname € 35,-. Aanmelden: intuitie-in-praktijk.nl of 06-16552044.

zondag 22 januari

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Oecumenische viering met het Allegria koor, voorganger H. Hartog.

Handlettering workshop

Groenvelddesign 13.00 uur

In deze workshop leer je door middel van leuke oefeningen letters tekenen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakte kaart of illustratie. Kosten € 25,- incl. materiaal. Info: groenvelddesign.nl.

dinsdag 24 januari

Klaverjascompetitie

Roediez 20.00 uur

Iedere dinsdagavond 4 rondes van 16 met een andere partner. Tot april wordt er 26 avonden gespeeld. Bij deelname aan minimaal 18 avonden kom je in aanmerking voor de seizoensprijs. Alleen een enkele avond meespelen mag ook. Inschrijfgeld per avond € 5,-.

'Fantastic Beasts and
Where to Find Them'

Theater de Omval
14.00 & 20.00 uur

'Fantastic Beasts and Where to Find Them' is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Begin 1926. Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, heeft zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand.

woensdag 25 januari

Bingo

Zorgcentrum De Diem 14.30 uur

Deelnemen kost € 2,50 p.p. en voor bewoners is dat € 1,50.

PinkDiemen ontmoeting

Theater de Omval 19.30 uur

Ontmoeting in Grand Café Blauw waar Diemenaren (homo, lesbo, biseksueel, transgender, ruimdenkende, interseksuele en zich afvragende) elkaar kunnen treffen. Dé gelegenheid voor LHBT'ers uit Diemen en omgeving om nieuwe mensen in en uit de eigen buurt te leren kennen in een relaxte sfeer.

donderdag 26 januari

Ochtend inloop

Noorderlicht 9.00 uur

Een gezellige koffie-inloop met de mogelijkheid om te sjoelen, kaarten en/of rummikuppen.

Klaverjassen

Het Noorderlicht 14.00 uur

Tot 16.00 uur.

Rouw & laatste levensfase

De Schakel 14.00 uur

Voorbereiden op de laatste levensfase en omgaan met rouw. Presentatie door prof.dr. em. Manu Keirse, klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in Nederland en België als het over de laatste levensfase en rouwverwerking gaat. Alle senioren van Diemen zijn welkom.

'I, Daniel Blake'

Theater de Omval 20.00 uur

De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen.

vrijdag 27 januari

Psycho Neurobics

't Kruidvat 19.00 uur

Stichting Sigfa Holland, Psycho Neurobics-seminar. Informatie: sigfaholland@gmail.com of 06-85768118. Kosten: een vrijwillige bijdrage.

Wereldmuziek

Theater de Omval 20.30 uur

De muziektheatervoorstelling 'Gein, dagboek van een duivelskind' van Di Gojim is gebaseerd op verhalen van de Jiddische schrijver en Nobelprijswinnaar Isaac Bashevis Singer. Eigen composities worden afgewisseld met de vertrouwde mix van Balkan, Jiddische muziek, gypsy en chanson.

zaterdag 28 januari

Alle mensen verzamelen!

Theater de Omval 20.30 uur

Emilio Guzman wordt van kleins af aan een dromer genoemd. Vaak als Emilio hardop droomt krijgt hij saaie woorden te horen als: crisis en financiële haalbaarheid. Saai! Maar op het podium is alleen Emilio aan het woord. Daar kunnen saaie mensen hem niet onderbreken.