Professor Keirse geeft de presentatie.
Professor Keirse geeft de presentatie.

Presentatie over laatste levensfase en rouw

DIEMEN - De afdeling Diemen van de ouderenbond PCOB en Mea Vota Uitvaartverzorging houden donderdag 26 januari een bijeenkomst die in het teken staat van voorbereiden op de laatste levensfase en omgaan met rouw.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Schakel van 14.00 tot 16.00 uur. Alle senioren in Diemen zijn welkom, dus ook mensen die geen lid zijn van de PCOB.

Prof. dr. em. Manu Keirse houdt een presentatie over de voorbereiding op de laatste levensfase, palliatieve zorg en een waardig levenseinde en de omgang met rouw. Keirse is een bevlogen spreker, klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Vanuit een lange en rijke beroepservaring weet hij mensen te boeien over een onderwerp dat we liever in het vergeethoekje stoppen. Loek Stomps, waarnemend voorzitter en secretaris van de afdeling Diemen van de PCOB: "Wij organiseren deze bijeenkomst omdat de onderwerpen belangrijk zijn voor senioren."