Goede sfeer tijdens buurtborrel.
Goede sfeer tijdens buurtborrel. Foto: Jan Ronday

Bewoners organiseren nieuwjaarsborrel

DIEMEN - De bewoners van het deel van de Ouddiemerlaan tussen het Wilhelminaplantsoen en de Burgemeester de Kievietstraat hebben zaterdag een nieuwjaarsborrel gehouden. De borrel vond op straat plaats en werd druk bezocht.

In het betreffende deel van de Ouddiemerlaan wonen actieve bewoners. In het verleden organiseerden zij al een keer een buurtfeest met een barbecue en onlangs verrasten zij het personeel van de aannemer die de eerste fase van de herinrichting van dat deel van de Ouddiemerlaan heeft uitgevoerd met een hapje en een drankje. De tweede fase van de herinrichting is inmiddels van start gegaan.

Het zag er zaterdag naar uit dat het weer als spelbreker zou fungeren. De bewoners anticipeerden hierop door boven het trottoir een zeil op te hangen. Alle bezoekers van de nieuwjaarsborrel stonden droog. Er waren heerlijke hapjes, drankjes en een vuur en zelfs een kerstboom zorgden voor extra sfeer. De bezoekers vermaakten zich en in een aantal gevallen ontmoetten zij elkaar voor het eerst.