Theatergroep Wie Walvis speelt Blauw Gras, woensdag 11 januari in Schuilkerk de Hoop.
Theatergroep Wie Walvis speelt Blauw Gras, woensdag 11 januari in Schuilkerk de Hoop.

donderdag 5 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst

De Schakel 15:30 uur

PCOB Diemen nodigt haar leden en andere belangstellenden uit voor de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst.

5 en 10 januari

The Light Between Oceans

Theater de Omval 20:00 uur

Meeslepende film gebaseerd op de bestseller van M.L. Stedman. Tom en Isabel Sherbourne bemannen een afgelegen vuurtoren voor de kust van Australië. Het is een stil en eenzaam leven voor het jonge, ongewenst kinderloze stel. Tot er na een storm een reddingsboot aanspoelt met twee mensen erin: een dode man en een kleine, springlevende baby. Reserveren via theaterdeomval.nl.

vrijdag 6 januari

Stoelgymnastiek

Het Noorderlicht 11:00 uur

Een leuke beweegactiviteit aangepast op ieders eigen kunnen door José Daniels van sportschool Women's Joy. €10,- per maand.

zaterdag 7 januari

Oud papier

Diemen 9:30 uur

Vrijwilligers van de Protestantse kerk de Ontmoeting halen in heel Diemen oud papier op.

zondag 8 januari

Peuterfestival

Theater De Omval
10.00, 11.00 & 13.00 uur

10.00 uur: 'We hebben er een geitje bij' - Malou v. Sluis (2+).

11.00 en 13.00 uur: 'Jip en Janneke' - Wijnand Stomp (3+).

Driekoningen

Sint Petrus' Bandenkerk 10:30 uur

Eucharistieviering met het Hagunnankoor, voorganger is Pastor A. Tönis. Het Hagunnankoor nodigt u uit om iets mee te nemen voor de Voedselbank Diemen, houdbare producten zoals rijst, pasta en groenten in blik.

maandag 9 januari

Gezond bewegen 70 plus

Praktijk oefentherapie 10:00 uur

Iedere maandag een les om 10 en om 11 uur en op donderdag om 10.30 uur. Houding, soepel blijven bewegen, bevorderen van spierkracht, verbeteren van balans en optimale ademhaling. Specifiek voor deze leeftijd wordt er niet op de grond geoefend maar staand en op de stoel. € 6,- per les, inschrijving per maand. Aanmelden: 020-6001316.

Boksclinic

Diemen 20:00 uur

Uitermate geschikt om af te vallen, aan je conditie te werken en vooral je eigen grenzen op te zoeken. Geschikt voor beginners en gevorderden. De clinic loopt tot eind maar en kost €90,-. Een losse les €10,-. Informatie: wellnessprojects.nl /mira of 06-53809261.

dinsdag 10 januari

Conditietraining voor mannen

Gymzaal 21:00 uur

Ouderwetse conditie-krachttraining voor mannen die ongedwongen en met plezier willen bewegen. Vanaf 35 jaar. Gratis try-outles. Aanmelden: ad@overkleeft-coaching.nl.

woensdag 11 januari

Wie Walvis (7+)

Schuilkerk De Hoop 15:00 uur

Theatergroep Wie Walvis speelt Blauw Gras, een vrolijke familievoorstelling boordevol bluegrass muziek over de angst voor het vreemde en de nieuwsgierigheid naar het onbekende. De redneck familie Roots woont op een boerderij waar blauw gras wordt verwerkt. Iedere dag speelt opa op zijn banjo en zingen ze over het leven. Op een dag wordt de familie opgeschrikt door een vreemd huisje dat plots op het erf staat. Entree: gratis.

donderdag 12 januari

Ochtend inloop

Noorderlicht 9:00 uur

Een gezellige koffie inloop met de mogelijkheid om te sjoelen, kaarten en/of rummikuppen.

Klaverjassen

Het Noorderlicht 14:00 uur


Soof 2

Theater de Omval 20:00 uur

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Soof ontmoet de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is? Reserveren via theaterdeomval.nl.

The power to change

Wellness Projects 20:00 uur

Iedereen die wil afvallen, kan afvallen, door de motivatieknop op AAN te zetten. Zonder ingewikkelde recepten, dure preparaten, maar door inzicht waarom de leefstijlverandering voor jou belangrijk is.

vrijdag 13 januari

De vijfde van...

Theater de Omval 20:30 uur

‘De Vijfde van... Vuile Huichelaar’: dat betekent groot feest! Wederom een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes passeren de revue. Nú al een klassieker!