en dat hebben de brandweermannen luid en duidelijk laten zien.
en dat hebben de brandweermannen luid en duidelijk laten zien. Foto: Dolf van Stijgeren

Sprookjeshuwelijk in Naarden

NAARDEN Michelle Kamer en Joey Kluvers, een echt Naardens koppel, hebben elkaar vrijdagmiddag het jawoord gegeven in het stadhuis van Naarden.

Michelle komt uit de bekende Naardense familie waarvan de roots in de Vesting liggen en Joey is bekend onder heel koffiedrinkend Naarden, want hij is het gezicht van Coffee Culture. Ook is Joey actief bij de vrijwillige brandweer.

Joey en Michelle hebben elkaar acht jaar geleden ontmoet tijdens het carnaval in Naarden en het was liefde op het eerste gezicht. Op 11 september vorig jaar hadden ze precies zeven jaar verkering en is Joey op zijn knieƫn gegaan voor zijn grote liefde. Na een jaar lang voorbereidingen was het afgelopen vrijdag zover.

'Echtpaar werd door de brandweer verrast met sirenes en rook'

Na de huwelijksvoltrekking in het stadhuis, ging het echtpaar, familie en vrienden naar de Grote Kerk. Op weg naar de kerk werd het huwelijkspaar op bijzondere wijze verrast met sirenes en 'rook' door de brandweermannen van Naarden. In de kerk was een feestelijke toast en werd de bruidstaart aangesneden. Voor Joey en Michelle is de kerk een bijzondere plek. Zij hebben zich vaak ingezet voor de catering tijdens verschillende concerten die de Stichting Grote Kerk heeft georganiseerd.

Daarna ging het gelukkige bruidspaar naar 't Vossenhol in Oud Valkeveen om daar tot in de late uurtjes feest te vieren. Ze zijn nu aan het bijkomen op hun huwelijksreis in Rome, maar deze dag zullen ze nooit meer vergeten.