'We hebben er een geitje bij', zondag 8 januari te zien tijdens het Peuterfestival in De Omval.
'We hebben er een geitje bij', zondag 8 januari te zien tijdens het Peuterfestival in De Omval.

zaterdag 31 december

Oudejaarsdienst

De Ontmoeting 16.00 uur

Kerkdienst. Voorganger mw. drs. E.E. Aarsen - Schiering.

zondag 1 januari

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 11.00 uur

Woord- en Communieviering op nieuwjaarsdag met het Stanzakoor, voorganger is dhr. H. Peters. De tijd van deze viering is gewijzigd naar 11.00 uur.

dinsdag 3 januari

'Julius in Winterland'

Theater De Omval
11.00 & 14.00 uur

Julius woont in een weeshuis. Zoals altijd kijkt hij erg uit naar Kerstmis, want dan komt de Kerstman op bezoek. Maar wanneer de oudere jongens beweren dat de Kerstman eigenlijk het schoolhoofd is die zich heeft verkleed, verliest Julius zijn geloof in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Tot er iets vreemds gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar moet hij de Kerstman zien te vinden voor de grote dag is aangebroken. Een meeslepend verhaal met een prachtige setting in de Scandinavische natuur (6+).

Goedemorgen Noorderlicht

Noorderlicht 10.00 uur

Om 10.00 uur kunt u een kopje koffie of thee komen drinken en daarna start een activiteit. De activiteit wisselt iedere week. Voorbeelden zijn: een wandeling door Diemen-Noord, een informatieve presentatie, met elkaar een nieuwsbericht bespreken of gewoon een leuk spel of een quiz doen. Na de activiteit kunt u ook nog blijven lunchen.

'Toni Erdmann'

Theater De Omval 20.00 uur

Winfried is een 65-jarige gescheiden muziekleraar die zijn vrienden en collega's vaak verbijstert met zijn voorliefde voor maffe humor en grapjes. Hij houdt van grappige pruiken en valse tanden, maar zijn dochter Ines lijkt totaal het tegenovergestelde te zijn. Zij is een verfijnde managementconsultant. Om haar op te vrolijken, duikt Winfried onaangekondigd op haar kantoor op in kostuum, als het komische personage genaamd Toni Erdmann.

woensdag 4 januari

'Julius in Winterland'

Theater De Omval 11.00 & 14.00 uur

Reserveren via theaterdeomval.nl.

'Toni Erdmann'

Theater De Omval 20.00 uur

Reserveren via theaterdeomval.nl.

donderdag 5 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst

De Schakel 15.30 uur

PCOB Diemen nodigt haar leden en andere belangstellenden uit om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar een goed 2017 te wensen.

Ochtend inloop

Noorderlicht 9.00 uur

Een gezellige koffie-inloop met de mogelijkheid om te sjoelen, kaarten en/of rummikuppen.

Klaverjassen

Het Noorderlicht 14.00 uur

Van 14.00 tot 16.00 uur.

'The Light Between Oceans'

Theater De Omval 20.00 uur

De meeslepende film 'The Light Between Oceans', gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman. Tom en Isabel Sherbourne bemannen een afgelegen vuurtoren voor de kust van Australië. Het is een stil en eenzaam leven voor het jonge, ongewenst kinderloze stel. Tot er na een storm een reddingsboot aanspoelt met twee mensen erin: een dode man en een kleine, springlevende baby.

Vrijdag 6 januari

Stoelgymnastiek

Het Noorderlicht 11.00 uur

Een leuke beweegactiviteit aangepast op ieders eigen kunnen. Deze les wordt gegeven door José Daniels van sportschool Women's Joy. € 10,- per maand.

zondag 8 januari

Driekoningen

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Eucharistieviering met het Hagunnankoor, voorganger is pastor A. Tönis.

Peuterfestival

Theater De Omval
10.00, 11.00 & 13.00 uur

Drie voorstellingen voor de allerkleinsten.

10.00 uur: 'We hebben er een geitje bij' - Malou v. Sluis (2+). Een beeldende, interactieve en intieme voorstelling over vreugde, feest, de wereld ontdekken én over een dikke buik die trappelt en geluid maakt. Met minimale middelen neemt Malou de kinderen mee in een speels verhaal over geboren worden en alles daaromheen.

11.00 en 13.00 uur: 'Jip en Janneke' - Wijnand Stomp (3+). Een zonnige familievoorstelling waarin Wijnand de twee kinderen uit de beroemde verhalen van Annie M.G. Schmidt tot leven brengt. Met persoonlijke verhalen laat Wijnand Stomp zien dat die ondeugende, vaak ruziënde buurkinderen overal kunnen wonen.