Afbeelding

Wat een improvisatietalent en snelheid hebben de mannen van Op Sterk Water!

Lies Sminia won twee vrijkaarten voor de kerstshow van de improvisatietalenten van Op Sterk Water in Theater De Omval op zaterdag 10 december. Hieronder haar recensie.

Het was voor ons de eerste kennismaking met deze groep, maar het was zeker niet de laatste keer. Heel scherp en goed op elkaar ingespeeld maakten ze samen met het publiek de show. Halverwege de voorstelling hadden we kramp in onze kaken van het lachen en niet alleen de woorden, maar ook de mimiek van de mannen zorgden er bij ons voor dat we aan één stuk door gelachen hebben.

Zoals vaker met improvisatiecabaret is het publiek niet veilig! Zo was Sandra meteen de pineut en bleek ze niet van één maar van alle vier een date te zijn op dezelfde kerstborrel. Met een groot scherm in het decor waar ze à la minute beeld en film op konden projecteren, maakten ze er meteen een andere sfeer en scène van.

Het is wat ons betreft zeker een aanrader en met echt een goede cappuccino vooraf en een Palmpje na de voorstelling maak je er een fijne avond uit van. Deze theatergroep mag De Omval vaker uitnodigen! De volgende dag bezocht ik met mijn kinderen ook nog de voorstelling van Dirk Scheele, dus het was een fijn weekendje Omval voor ons!