'Popje, hou je muil'. Zaterdag 19 november in Theater De Omval.
'Popje, hou je muil'. Zaterdag 19 november in Theater De Omval.

17 en 22 november

'La Fille Inconnue'

De Omval 14.00 & 20.00 uur

Jenny is een jonge, sociaal betrokken, huisarts. Op een avond nadat de praktijk gesloten is, wordt er aangebeld, maar ze besluit niet meer open te doen. De volgende dag wordt een jong meisje dood gevonden aan de Maas. Aanvang dinsdag en donderdag 20.00 uur, dinsdag ook 14.00 uur. Reserveren via theaterdeomval.nl.

zaterdag 19 november

Open huis HKD

De Schakel 11.00 uur

11.00-14.00 uur voor alle geïnteresseerden. Misschien heeft u nog oude foto's o.i.d. of verhalen over het 'oude Diemen'. Oude uitgaven van het verenigingsblad en boeken over de historie van Diemen zijn verkrijgbaar. Ook zijn diverse interviews met oud-Diemenaren op dvd te zien.

Wandeling Pink Diemen

Gemeentehuis 13.30 uur

Korte wandeling door Diemen met gezellige nazit. Pink Diemen wil Diemenaren (homo, lesbo, biseksueel, transgender, ruimdenkende, interseksuele en zich afvragende) de gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten.

'Popje, hou je muil'

Theater de Omval 20.30 uur

Ferry en Meta zetten samen Schoenenhuis Fermeta op. Na een aantal jaren botert het niet meer zo goed tussen het eigenaardige stel. Schoenenhuis Fermeta is duidelijk toe aan een nieuw concept.

zondag 20 november

Christus Koning

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Eucharistieviering met het PeeBee kinderkoor. Pastor A. Tönis gaat voor.

Computerclub Minenerva

Noorderlicht 11.00 uur

Thema: websiteprogramma's (onder voorbehoud). Minerva zoekt nieuwe deskundige, vooral jongere leden en/of samenwerking of fusie met een computerclub in de regio rond Diemen. Aanmelden: info@computerclubdiemen.nl of mail@hermanzwiers.nl.

Bingo

't Kruidvat 13.30 uur

Gezellige prijzenbingo. Een boekje voor 5 rondes kost € 7,50. Halve boekjes zijn ook verkrijgbaar. Informatie: 06-19776374.

Kerstrecital

Theater De Omval 14.00 uur

Al vele jaren geeft Regina, altijd uitverkochte, kerstrecitals in Het Concertgebouw Amsterdam. Op het programma haar lievelingscomponist Chopin, aangevuld met toegankelijke muziek van andere componisten.

maandag 21 november

Kundalini Yoga en meditatie

Yoga Studio Diemen 18.30 uur

Aanvang 18.30 en 20.15 uur. Yogaserie voor tolerantie en compassie en een meditatie voor het hart. Proefles € 8,-. Informatie: yogadiemen.nl of 020-4165078.

dinsdag 22 november

Natuurlijk tuinieren

OBA Diemen 14.00 uur

Wandeling door de buurt na een lezing van natuurlijk tuinieren-docent Gert Snoei.

iedere dinsdag

Klaverjascompetitie

Café-restaurant ROEDIEZ

Iedere dinsdagavond 4 rondes van 16 met een andere partner. Tot april 26 speelavonden. Wie 18 avonden heeft deelgenomen komt in aanmerking voor de seizoensprijs. Een enkele avond meespelen mag ook. Inschrijfgeld per avond € 5,-.

woensdag 23 november

Pink Diemen ontmoeting

Blauw, De Omval 19.30 uur

Voor Diemenaren (homo, lesbo, biseksueel, transgender, ruimdenkende, interseksuele en zich afvragende). Zie ook www.pinkdiemen.nl of de Facebookpagina.

donderdag 24 november

Diemen voor elkaar

Theater De Omval 12.00 uur

Diemenvoorelkaar.nl organiseert een bijeenkomst voor hulpvragers en hulpaanbieders. Kosten: € 2,- incl. lunch. Aanmelden: 020-3144700, info@diemenvoorelkaar.nl of in De Brede HOED.

Bijeenkomst PCOB Diemen

De Schakel 14.00 uur

Ds P.G. Weeber houdt een presentatie over Egypte, land van farao’s, slavernij, christenen en moslims (deel 1). Zowel leden als niet-leden van de ouderenbonden zijn hartelijk welkom.

Financieel Café

OBA Diemen 14.00 uur

Voor hulp bij digitale zaken.

'Tonio'

Theater De Omval 20.00 uur

De 21-jarige Tonio fietst richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies, dat hun leven voorgoed zal veranderen. Reserveren via theaterdeomval.nl.

vrijdag 25 november

'Als ik mezelf kon zijn'

Theater de Omval 20.30 uur

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich stelt.