'The Beatles - Eight Days a Week', donderdag 3 en dinsdag 8 november in Theater De Omval.
'The Beatles - Eight Days a Week', donderdag 3 en dinsdag 8 november in Theater De Omval.

vrijdag 4 november

Eenakteravond

Theater De Omval 20.00 uur

Achtste eenakteravond gepresenteerd door Theatergroep Diemen. Kaarten reserveren via theatergroepdiemen.nl.

zaterdag 5 november

Oud papier

Diemen 9.30 uur

Vrijwilligers van De Ontmoeting halen in heel Diemen oud papier op.

Natuurwerkdag

Diemerbos 10.00 uur

Help met het tellen van eierresten in de ringslangbroeihopen of bij beheerwerkzaamheden in de moeraslandjes om planten en dieren meer leefruimte te geven. Verzamelen bij de hoofdingang van het Diemerbos aan de Muiderstaatweg. Aanmelden: natuurwerkdag.nl/locatie/diemerbos. Vragen: boswachter Louwra Postma, l.postma@staatsbosbeheer.nl.

StC Diemen projectdag

Diverse locaties 12.00 uur

Aanmelden via stcdiemen.nl/projecten. Dit keer o.a. naar Zandvoort aan Zee, klussen, met je kleintje tussen de oudjes en samen zingen.

zondag 6 november

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Eucharistieviering met het kamerkoor. In deze viering gaat pater F. Mulder voor.

Bridge+

De Schakel 12.00 uur

Bridgeclubs Sans Atout en Diemen Noord. De clinic duurt een uur. Om 13.15 uur begint de drive van 24 spellen. € 2,50 voor ASV-leden, anders € 3,50. Aanmelden via sansatoutbridge.nl of 020-4638952.

'Joep!'

Theater de Omval 12.00 uur

'Joep!' van Theater Gnaffel gaat over een lammetje. Een vrolijke, muzikale voorstelling met poppen over luisteren, stotteren, aannames en uitgesproken dieren. Naar het boek 'Joep!'. Voor kinderen vanaf vier jaar.

dinsdag 8 november

'The Beatles: Eight Days a Week'

De Omval 14.00 & 20.00 uur

In 'The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years', gaat de Oscar-winnende regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep. Reserveren via theaterdeomval.nl.

Filmavond :'Catholicism'

Parochie Sint Petrus' Banden
20.00 uur

'Catholicism' is een unieke reis door de wereld van het katholieke geloof, gepresenteerd door Father Robert Barron. De eerste aflevering uit deze serie 'Jezus, God en mens – Christus is de beloofde Messias en openbaart God'. Na afloop van deze film is er gelegenheid om te praten over deze aflevering. Locatie: het tijdelijke secretariaat in Berkenstede 304.

woensdag 9 november

'Landverrader'

Theater De Omval 20.30 uur

In 'Landverrader' speelt Helmert Woudenberg zijn grootvader Hendrik Jan, die tijdens de bezetting door de Duitsers werd benoemd tot leider van het Nederlandse Arbeidsfront. Reserveren via theaterdeomval.nl.

donderdag 10 november

Financieel Café

OBA Diemen 14.00 uur

Voor hulp bij het het invullen van digitale formulieren en het uitprinten van officiële documenten.

'La Danseuse'

Theater De Omval 20.00 uur

Het onwaarschijnlijke en tumultueuze levensverhaal van de Amerikaanse Loïe Fuller, die aan het einde van de 19e eeuw naar Parijs verhuisde om daar een revolutie te ontketenen in de wereld van de dans. Reserveren via theaterdeomval.nl.

vrijdag 11 november

Psycho Neurobics

't Kruidvat 19.00 uur

Stichting Sigfa Holland. Contact: sigfaholland@gmail.com, 06-85768118. Kosten: een vrijwillige bijdrage.

'Het komt nu wel heel dichtbij'

Theater De Omval 20.30 uur

Cabaretier Patrick Nederkoorn met zijn tweede avondvullende programma. Hij is columnist voor 'Met het Oog op Morgen' en verbonden aan het cabaretteam van 'Spijkers met Koppen'. Reserveren via theaterdeomval.nl.

zaterdag 12 november

'Hoe dan'

Theater De Omval 20.30 uur

'Hoe dan' geeft de hedendaagse strijd weer van een jonge vrouw van 23. Roos Blufpand raakt, verbaast, is klein en daardoor juist heel groot.

zondag 13 november

Diemer Harmonie

Theater De Omval 14.00 uur

Het jaarlijkse najaarsconcert, muzikaal gezien het hoogtepunt van het seizoen. Originele werken voor harmonieorkest worden afgewisseld met bewerkingen van filmmuziek, gelardeerd met lichte muziek. Toegang € 10,-; kinderen tot 16 jaar gratis, 65+ € 8,-. Reserveren: penningmeester@diemerharmonie.nl.