José Daniels voor Women's Joy.
José Daniels voor Women's Joy. Foto: Oscar Borghardt

Women's Joy bestaat tien jaar

DIEMEN - Women's Joy, de sportschool voor vrouwen aan de Rode Kruislaan 1536, bestaat op 1 oktober tien jaar. Eigenaresse José Daniels is heel trots op haar sportschool en hoopt dat er nog meer dames komen sporten.

José geeft zelf veel lessen, waaronder BBB (buik, billen, benen), bodyshape, pilates, bodypump en kettlebell. Zij krijgt hulp van twee collega's die onder meer de yogalessen verzorgen. Zij geeft ook enkele lessen op andere locaties. "Sinds enige tijd verzorg ik op vrijdagochtend van 11.00 uur tot 12.00 uur lessen voor ouderen in Het Noorderlicht. In oktober start ik op dinsdag van 9.00 uur tot 12.00 uur met lessen voor ouderen in De Schakel. Woensdagmiddag doe ik hier naschoolse activiteiten voor meisjes van de Sint-Petrusschool. Deze activiteiten doe ik samen met de Stichting Welzijn Diemen."

Women's Joy staat bekend als een plek waar vrouwen op een prettige en veilige manier kunnen sporten. Het sociale aspect is ook belangrijk. "Na afloop wordt er koffie gedronken. Leuk is dat hier vriendschappen zijn ontstaan."