Afbeelding

Mensen, dinsdagavond gingen we naar ons theater. Theater de Omval is nog niet zo lang van ons, we wonen pas sinds maart in Diemen. We zagen er een preview van wat we daar het komende seizoen mogen verwachten. En wat we zagen was goed.

Allard en Cora wonnen twee vrijkaarten voor de openingsvoorstelling op 20 september met een Sneak Preview van artiesten die dit seizoen naar Theater De Omval komen. Hieronder hun ervaring.

Er was een meisje dat liedjes zong over de reis die haar moeder maakte vanuit Ghahna, Maama Joses heet ze. Er kwam een jongen op, in een pak met Superman-logo's, hij heet Aron Elstak en twijfelde openlijk aan zijn mannelijkheid, op cabareteske wijze. Er was nog een meisje, zij zong liedjes van achter haar piano. Ik dacht: ik ken er daar tientallen van, maar kon op geen enkele naam komen. Mijn vriendin ook niet. Ze heet Roos Blufpand, dat meisje achter de piano. Op de fiets vanuit Amsterdam-Oost kwam Pepijn Schoneveld met een erg goede grap over zijn gebrek aan reukvermogen en het bevredigen van een vrouw. Hij vertelde ook dat hij een liedje had gekocht voor € 1400,-, wat ons inziens een goede investering was.

Het mooiste vonden we jazzpianist Ramon Valle. Mensen, wat was dat mooi, dat moet je horen, echt! Ramon woont in Diemen, dus gingen we met hem op de foto.