Wandelgroep Wandelplezier loopt iedere maandag 5 of 6 kilometer.
Wandelgroep Wandelplezier loopt iedere maandag 5 of 6 kilometer. Foto: Trudy Kroese

donderdag 7 juli

Financieel café MaDi

OBA Diemen 14.00 uur

Voor hulp bij het aanvragen van DigiD, inschrijven bij Woningnet en reageren op een woning. Uitprinten van officiële documenten, bijvoorbeeld een bankafschrift en het invullen van digitale formulieren. 14.00-16.00 uur.

Zangpresentatie

Muziekschool Saskia Paërl
18.00 uur

Zang met muzikale begeleiding van leerlingen van zangpedagoge Saskia Paërl (Parel) wordt aan u gepresenteerd. Entree € 5,- per persoon. Informatie: 020-6931889.

vrijdag 8 juli

Aqua Disco

Sportcentrum Wethouder F.B. Duran 19.30 uur

Aquadisco in het Duranbad, voor kinderen tot 14 jaar. Kosten € 5,-.

zondag 10 juli

Oecumenische viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Oecumenische viering met het Hagunnan en PeeBee kinderkoor. Voorgangers: pastor H. Hartog en ds. J. v.d. Meulen.

Spelletjesmiddag

't Kruidvat 13.30 uur

Huis van de buurt 't Kruidvat en Bridgeclub Sans Atout organiseren een spelletjesmiddag. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Toegang gratis. Een kans om kennis te maken met kaartspelletjes als boerenbridge, bonken, hartenjagen of Spite & Malice. Of om te klaverjassen of te bridgen. Er zijn ook bordspellen en een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een sjoelbak. Informatie bij Jessica van der Wiel (bridge@boekservices.nl) of 't Kruidvat (huisvandebuurtkruidvat@gmail.com).

maandag 11 juli

Wandelplezier! Doorstappers

Diemen 10.00 uur

Wandelgroep die rondom Diemen haar wandelingen loopt. Wij lopen een uur en in dat uur ongeveer 5-6 kilometer. Om mee te lopen kunt u altijd contact opnemen met Joep van Weerdenburg via 06-37487978 of j.vanweerdenburg@welzijndiemen.nl.

Diemer Harmonie

Theater De Omval 20.00 uur

Zoals gebruikelijk sluit de Diemer Harmonie haar seizoen af met een optreden in Theater De Omval in Diemen, samen met drie verenigingen die eveneens op maandagavond in dit theater repeteren: Voice Female, EDOG Muzikaal Theater en Het Diemer Orkestje. Het gratis toegankelijke concertje vindt plaats op maandag 11 juli, aanvang 20.00 uur. Op deze avond zullen de vier gezelschappen zichzelf kort presenteren. Afgesloten wordt met een gezellige meezinger.

dinsdag 12 juli

'Eddie the Eagle'

De Omval 14.00 & 20.00 uur

'Eddie the Eagle' vertelt het inspirerende verhaal van Michael Edwards, beter bekend als Eddie the Eagle, de bekendste skispringer uit de Britse geschiedenis. Met Hugh Jackman, Taron Egerton, Christopher Walken, Matthew Brandon e.a. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

woensdag 13 juli

Fietsplezier!

Diemen 14.00 uur

Fietsgroep die start vanuit Diemen. Wij fietsen een uur en in dat uur ongeveer 12-15 kilometer. Om mee te fietsen kunt u altijd contact opnemen met Joep van Weerdenburg via 06-37487978 of j.vanweerdenburg@welzijndiemen.nl.

Zomerbridge

De Schakel 19.30 uur

Bridgeclubs Sans Atout en Honneur organiseren op de woensdagavonden tot en met 17 augustus Zomerbridge. Kosten € 2,50 per persoon. Inschrijven voor de avonden van Sans Atout bij Jessica van der Wiel/Bartolo Westerveld, telefoon 020-4638952, e-mail bridge@boekservices.nl. Voor de avonden van Honneur bij Aad Stuurman, telefoon 020-7853742, e-mail aad@telfort.nl. Meer informatie: sansatoutbridge.nl.

zondag 17 juli

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Eucharistieviering met samenzang, voorganger is pater G. Noom.

En verder

tot 31 juli

Expositie

Zorgcentrum De Diem 12.00 uur

Danielle van der Horst, lid van Kunstzin Diemen exposeert met haar kleurrijke schilderijen.

tot 31 augustus

Sieradenexpositie

Berkenstede 12.00 uur

Janneke de Graaff exposeert met sieraden gemaakt van edelstenen in combinatie met edele metalen in de vitrine van Berkenstede. De collectie zal een gevarieerd beeld tonen van verschillende gebruikte materialen en technieken. Meer informatie: www.Zilverfling.nl.