Bert Boer van het Muiderslot was een van de sprekers.
Bert Boer van het Muiderslot was een van de sprekers. Foto: Wim Gerritsen

Multicopy wint Business Succes Award

DIEMEN - Klanten, relaties en prospects van Multicopy Diemen luisterden dinsdagavond geboeid naar de drie sprekers die waren uitgenodigd voor een inspiratiesessie. Ook burgemeester Erik Boog was erbij. Tijdens de bijeenkomst werd bekend dat Multicopy de Business Succes Award 2016 in de categorie communicatieoplossingen heeft gewonnen.

Multicopy dingt met awardwinnaars in andere branches mee naar de Nationale Business Succes Award 2016.

Bert Boer, directeur van het Muiderslot, gaf een presentatie over het Muiderslot van het verleden, het heden en de toekomst. Ook een museum als het Muiderslot moet vooruitdenken en dat doen zij door een geschiedenis (stoffig en wel) commercieel uit te dragen voor zeer veel doelgroepen naar het heden.

Tjeerd Verbeke, hoofd categorymanagement en promotie bij D.I.O. drogisterijen, vertelde hoe zij de titel 'Drogisterij van het jaar' verdiend hebben. De prijs is niet de hoofdzaak, maar het contact met de klant en het advies geeft de doorslag waarom men bij je koopt, vertelde hij. Derde spreker was Tonpeter Spaapen. Hij sprak over manieren om nieuwe klanten te werven en of bestaande klanten op te krikken naar een hoger level.

De ondernemers namen daarna uitgebreid de tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.