Spelletjesmiddag voor iedereen vanaf 12 jaar. Zondag in 't Kruidvat.
Spelletjesmiddag voor iedereen vanaf 12 jaar. Zondag in 't Kruidvat. Foto: Trudy Kroese

donderdag 23 juni

Financieel café MaDi

OBA Diemen 14:00 uur

Voor hulp bij het aanvragen van DigiD, inschrijven bij Woningnet en reageren op een woning, uitprinten van onder ander bankafschriften en het digitaal invullen van formulieren. 14.00-16.00.

A Bigger Splash

Theater de Omval 20:00 uur

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Matthias Schoenaerts) en Marianne (Tilda Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Ralph Fiennes) en zijn dochter Penelope (Dakota Johnson). € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

24 juni tot 15 juli

Omgaan met stress

Gezondheidscentrum Diemen Zuid 10:00 uur

In vier bijeenkomsten zetten we op een rij hoe stress ontstaat, hoe u zelf tijdig stress kunt signaleren en het kunt voorkomen in de toekomst. Deze cursus wordt gefinancierd vanuit de Wmo Diemen en is gratis voor alle Diemenaren. De cursus wordt gegeven door een preventiewerker van Puntp en een maatschappelijk werker van MaDi. Informatie en aanmelding: 06-46740702 of marianne.de.pundert@puntp.nl.

zondag 26 juni

Filateliebeurs

De Schakel 10:00 uur

Filatelieclub De Zegelaars houdt haar maandelijkse filateliebeurs. Handelaren en 5- en 10-centsboeken zijn volop aanwezig. Ook kunt u advies krijgen over uw 'vergeten' verzameling albums op zolder. Entree voor niet-leden is € 1,-. Informatie: 020-6942002.

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10:30 uur

Woord- en Communieviering met het PeeBee kinderkoor. Tijdens deze gezinsviering gaat Dhr. H. Peters voor.

Open Dag Saan Museum

Saan Museum 13:00 uur

Oldtimers bewonderen tussen 13.00 en 16.00 uur. De toegang, aan de Weesperstraat 78-82, is zoals altijd gratis.In het Saan Museum komt de bijna 120-jarige geschiedenis van Koninklijke Saan tot leven. Te zien zijn onder meer historische auto's en kranen, talloze foto's, oude onderhoudsboeken en gereedschappen van vroeger. En u kunt natuurlijk ook leuke schaalmodellen kopen.Meer informatie vindt u op de website van het Saan Museum.

Spelletjesmiddag

't Kruidvat 13:30 uur

Huis van de buurt 't Kruidvat en Bridgeclub Sans Atout organiseren een spelletjesmiddag. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Toegang gratis. Een kans om kennis te maken met kaartspelletjes als boerenbridge, bonken, hartenjagen of Spite & Malice, of om te klaverjassen of te bridgen. Er zijn ook bordspellen en een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een sjoelbak. Informatie bij: Jessica van der Wiel (bridge@boekservices.nl) of 't Kruidvat (huisvandebuurtkruidvat@gmail.com).

dinsdag 28 juni

A Bigger Splash

De Omval 14:00 & 20:00 uur

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Matthias Schoenaerts) en Marianne (Tilda Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Ralph Fiennes) en zijn dochter Penelope (Dakota Johnson). € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

woensdag 29 juni

Zomerbridge

De Schakel 19:30 uur

Bridgeclubs Sans Atout en Honneur organiseren in De Schakel op de woensdagavonden t/m 17 augustus zomerbridge. Kosten € 2,50 per persoon. Inschrijven voor de avonden van Sans Atout: Jessica van der Wiel/Bartolo Westerveld, 020-4638952 of bridge@boekservices.nl. Voor de avonden van Honneur: Aad Stuurman, 020-7853742 of aad@telfort.nl. Meer informatie: sansatoutbridge.nl.

zaterdag 2 juli

Oud papier

Diemen 9:30 uur

Vrijwilligers van de Protestantse kerk de Ontmoeting halen vanaf 9.30 uur in heel Diemen oud papier op. U kunt uw papier, karton en oude boeken tot 9.30 uur aan de weg zetten.

En verder

tot 31 juli

Expositie

Zorgcentrum De Diem 12:00 uur

Danielle van der Horst, lid van Kunstzin Diemen exposeert met haar kleurrijke schilderijen.

tot 31 augustus

Sieradenexpositie

Berkenstede 12:00 uur

Janneke de Graaff exposeert met sieraden gemaakt van edelstenen in combinatie met edele metalen in de vitrine van Berkenstede. De collectie zal een gevarieerd beeld tonen van verschillende gebruikte materialen en technieken. Meer informatie: www.Zilverfling.nl.