Open Huis van Muziekschool Diemen, zaterdag 11 juni in Theater de Omval.
Open Huis van Muziekschool Diemen, zaterdag 11 juni in Theater de Omval. Foto: Willem Polder

donderdag 9 juni

Financieel cafe MaDi

OBA Diemen 14.00 uur

Voor hulp bij het aanvragen van DigiD, inschrijven bij Woningnet en reageren op een woning, uitprinten van onder andere bankafschriften en het digitaal invullen van formulieren. 14.00-16.00 uur.

'De Helleveeg'

Theater De Omval 20.00 uur

Film gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden. Tiny is een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Met Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis e.a. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

Ledenvergadering HVD

Theater De Omval 20.00 uur

De Huurders Vereniging Diemen nodigt leden en niet-leden uit om mee te praten over zaken die van invloed zijn op de woon- en leefomgeving van de complexen Henry Dunantlaan, Rode Kruislaan, Albert Loethoelistraat en Harmonielaan.

vrijdag 10 juni

Bingo

't Kruidvat 13.30 uur

Gezellige boodschappenbingo. Een bingokaartje voor 1 ronde kost 0,50 euro. Meer informatie bij Henny: 06-19776374.

zaterdag 11 juni

Repair Café

De Diem 14.00 uur

Duurzaam Dorp Diemen organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café tussen 14.00 en 17.00 uur. Vrijwilligers helpen om samen kapotte spullen te repareren. Tegelijkertijd is een Repair Café een leuke plek om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Meer informatie: www.duurzaamdorpdiemen.nl.

Open Huis Muziekschool

Theater De Omval 14.00 uur

De Muziekschool Diemen zet van 14.00 tot 16.30 uur de deuren van Theater De Omval wijd open om iedereen die interesse heeft om op welke manier dan ook muziek te maken, te verwelkomen. Zie ook www.muziekschooldiemen.nl.

Make It Happen

Theater De Omval 20.00 uur

'Men's Edition' met als thema 'A tribute to gospel greatest'. Met muziek van onder anderen Andrae Crouch, The Winans, The Hawkins e.a. Begeleid door de Amazing make it happen-band wordt dit theaterconcert wederom een spektakel voor jong en oud. Met Dwight Dissels (1Heart), Brandon Delagraentiss (Soul of Motown), Shelton Telesford (Chapel), Gilbert Thera (re:connect). €15,-. Reserveren via goodvibesevents.nl.

zondag 12 juni

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Woord en Communieviering met samenzang. Deze viering wordt muzikaal begeleid door een combo. Voorganger is pastor H. Hartog

Kamercollege

OostWestWelzijn 15.30 uur

De Magie Van Het Maken, uit de ervaringen van Kiki Heesels (theatermaakster, 40 jaar in het vak). Informatie: OostWestWelzijn.com.


dinsdag 14 juni

'De Helleveeg'

De Omval 14.00 & 20.00 uur

Film gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden. Tiny is een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Met Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis e.a. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.


woensdag 15 juni

Zomerbridge

De Schakel 19.30 uur

Bridgeclubs Sans Atout en Honneur organiseren op de woensdagavonden Zomerbridge tot en met 17 augustus. Kosten € 2,50 per persoon. Inschrijven voor de avonden van Sans Atout: 020-4638952 of bridge@boekservices.nl. Voor de avonden van Honneur: 020-7853742 of e-mail aad@telfort.nl.

donderdag 16 juni

'El abrazo de la serpiente'

Theater De Omval 20.00 uur

Het Amazonegebied, begin 20ste eeuw. De tijd waarin nieuwe gebieden in kaart worden gebracht en lokale volkeren worden onderdrukt. Hier vindt een bijzondere ontmoeting plaats tussen twee ontdekkingsreizigers en een sjamaan, die samen beginnen aan een levensgevaarlijke tocht door de jungle. In adembenemende zwart-wit cinematografie. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

vrijdag 17 juni

Het Potje in De Schakel

De Schakel 12.30 uur

Op het menu staan een aspergesoep, zomerstamppot, toetje en koffie toe. De kosten zijn € 5,-. Om 12.30 uur aan tafel, opgeven kan tot woensdag 15 juni bij Anneke: 020-695324 of potjevandebuurt@hotmail.com.

En verder

De Diem

Danielle van der Horst, lid van Kunstzin Diemen, exposeert tot en met 31 juli met haar kleurrijke schilderijen.

Berkenstede

Janneke de Graaff exposeert tot en met 31 augustus met sieraden gemaakt van edelstenen in combinatie met edele metalen.