De film 'Spotlight', te zien in Theater De Omval op 2 en 7 juni.
De film 'Spotlight', te zien in Theater De Omval op 2 en 7 juni.

donderdag 2 juni

'Spotlight'

Theater de Omval 20.00 uur

In het indrukwekkende filmdrama ‘Spotlight’ stuit de journalistieke onderzoeksafdeling van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk een van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

zaterdag 4 juni

Oud papier

Diemen 9.30 uur

Vrijwilligers van De Ontmoeting halen in heel Diemen oud papier op. Papier, karton en oude boeken voor 9.30 uur aan de weg zetten.

zondag 5 juni

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Eucharistieviering met samenzang. Voorganger is Pater G. Noom.

Spirituele Wellness Beurs

De Schakel 11.00 uur

Georganiseerd door Afonsina, van 11.00 tot 17.00 uur. Entree € 5,-. Maximale consultprijs € 15,-.

zondag 5 juni

Scouting Diemen

Diemerbos 14.30 uur

Stuur Scouting Diemen het bos in! Startbijeenkomst voor de bouw van een blokhut in het Diemerbos. Iedereen mag een kijkje nemen.

dinsdag 7 juni

De Omval 14.00 & 20.00 uur

In het indrukwekkende filmdrama 'Spotlight' stuit de journalistieke onderzoeksafdeling van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk een van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd. € 8,-. Reserveren via theaterdeomval.nl.

woensdag 8 juni

Zomerbridge

De Schakel 19.30 uur

Bridgeclubs Sans Atout en Honneur organiseren op de woensdagavonden zomerbridge tot en met 17 augustus. Kosten € 2,50 per persoon. Inschrijven voor de avonden van Sans Atout: 020-4638952 of bridge@boekservices.nl. Voor de avonden van Honneur: 020-7853742 of aad@telfort.nl. Informatie: sansatoutbridge.nl.

Bijeenkomst over opvoeden

De Brede HOED 20.00 uur

Carien Ruijter verzorgt een informatieve bijeenkomst met als thema 'Weerbare kinderen opvoeden'. Hoe leer je je kind om te gaan met gevoelens en tegenslagen en problemen zelf op te lossen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden: cruijter@ggd.amsterdam.nl of 020-5555848.

donderdag 9 juni

Ledenvergadering HVD

Theater de Omval 20.00 uur

De Huurders Vereniging Diemen nodigt leden en bewoners die niet lid zijn uit om mee te praten over zaken die van invloed zijn op de woon- en leefomgeving van de complexen Henry Dunantlaan, Rode Kruislaan, Albert Loethoelistraat en Harmonielaan. Inloop met koffie en thee van 19.45 tot 20.00 uur. Aanvang vergadering om 20.00 uur.

zaterdag 11 juni

Repair Café

De Diem 14.00 uur

Duurzaam Dorp Diemen organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café tussen 14.00 en 17.00 uur. Vrijwilligers helpen om samen kapotte spullen te repareren. Tegelijkertijd is een Repair Café een leuke plek om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Meer informatie: www.duurzaamdorpdiemen.nl.


Open Huis

Muziekschool Diemen

Theater De Omval 14.00 uur

De Muziekschool Diemen zet van 14.00 tot 16.30 uur de deuren van Theater De Omval wijd open om iedereen die interesse heeft in muziek maken te verwelkomen. Bent u of uw zoon of dochter van plan om eindelijk eens een instrument te gaan bespelen, te zingen of in een band te gaan spelen, dan bent u van harte welkom om tijdens deze Open Dag kennis te maken met docenten en instrumenten. Natuurlijk kunt u zich ook meteen aanmelden voor de lessen in het nieuwe seizoen. Voor volwassenen is er ook een aantrekkelijk aanbod. Gratis toegang. Meer informatie over de Muziekschool Diemen, zie www.muziekschooldiemen.nl.

zondag 12 juni

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Woord en Communieviering met samenzang. Deze viering wordt muzikaal begeleid door een combo. Voorganger is pastor H. Hartog.

Kamercollege

OostWestWelzijn 15.30 uur

De Magie Van Het Maken, uit de ervaringen van theatermaakster Kiki Heesels. Vanaf haar elfde schrijft Kiki theaterliedjes en teksten en dit jaar zit zij al 40 jaar in het vak. Informatie: OostWestWelzijn.com.