Meisjes A van Smashing '72
Meisjes A van Smashing '72 Foto: Trudy Kroese

Sporttoppers krijgen waardering

DIEMEN - Tijdens de eerste avond van het Loswalfestival zijn de Sporttoppers van Diemen bekendgemaakt. Presentator Mart Roumen haalde de vertegenwoordigers van de sportverenigingen die leden voor de onderscheiding hadden aangemeld op het podium. Alle Sporttoppers van Diemen ontvingen een oorkonde.

ATVD had de parkcommissie als Sporttoppers van Diemen voorgedragen. ATVD beschikt over een fraai tennispark aan de Willem de Zwijgerlaan. Vorig jaar werden de vernieuwde tennisbanen en het jeugdcourt in gebruik genomen. De leden van de parkcommissie zorgen ervoor dat de banen goed worden onderhouden. Zij doen dat op vrijwillige basis.

Consul
SV Diemen had twee mannen voorgedragen die al jaren bij de club betrokken zijn: Cor van Wel en Ton Ruigrok van der Werve senior. Beide mannen speelden vroeger voor SV Diemen en zijn nu al jaren consul. Dat betekent dat zij elk een dag van het weekeinde vroeg uit hun bed stappen om de velden van SV Diemen op Sportpark De Diemen te keuren. Sinds SV Diemen alleen maar op kunstgrasvelden traint en speelt, worden wedstrijden nog maar zelden afgelast. Maar de velden moeten nog wel worden gekeurd. Cor en Ton doen dit trouw en met veel plezier.

Meisjes A
Volleybalvereniging Smashing '72 had het team van meisjes A genomineerd. Dit is een van de teams van de vereniging die afgelopen seizoen de titel heeft gegrepen. Het team bestaat uit de speelsters Alessia van Overbeeke, Hephzibah Dahan, Jaimie Bugter, Katja Ketelaar, Lotte Timmerman, Maren Beers, Maya van Noort, Michelle de Jonge, Sue Rietmeijer en Zsazsa Sieswerda.Trainer/coach is Sieds van der Schaaf.
Druk
Zwem- en waterpolovereniging De Meeuwen had het team van dames 1 voorgedragen. Dit team werd onlangs kampioen. Handbalvereniging SV Zeeburg en judovereniging HC Fritz hadden veel leden voorgedragen. Het was dan ook druk op het podium.