Het team van Püttmann Juweliers.
Het team van Püttmann Juweliers. Foto: Trudy Kroese

Püttmann Juweliers verkoopt sieraden van Trollbeads

DIEMEN - In Püttmann Juweliers in winkelcentrum Diemerplein vindt zondag om 12.00 uur de officiële opening plaats van de shop-in-shop van sieradenmerk Trollbeads.

Hans Püttmann: "Wij bieden onze klanten een shop-in-shop van het Deense sieradenmerk Trollbeads. Met de zilveren bedels en glas/edelsteenkralen van Trollbeads kunnen klanten hun eigen sieraad samenstellen: een armband, een collier, maar ook oorsieraden en ringen behoren tot de collectie. Je kunt steeds nieuwe bedels en glas/edelsteenkralen aanschaffen en daarmee je persoonlijke sieraad nog mooier en gevarieerder maken. Trollbeads bedels en kralen vertellen een levensverhaal, wat het juist daarom zo speciaal maakt. Mensen kunnen bij elke bijzondere gelegenheid een of meer items aan hun sieraad toevoegen. Zo maar tussendoor en zonder reden mag ook natuurlijk. Dat de bedels stuk voor stuk kleine kunstwerken zijn wordt direct duidelijk bij de glaskralendemonstratie zondag. Elke glaskraal wordt met de hand gemaakt, van roodgloeiend glas boven een open vlam. Zo is iedere Trollbeadskraal volstrekt uniek."

Innoverend
Begin van de week is begonnen met het bouwen van de shop-in-shop in de zaak van Püttmann Juweliers. De verkoop is inmiddels begonnen. Maar zondag om 12.00 uur vindt de officiële opening plaats."Met deze shop-in-shop laten wij opnieuw zien dat wij altijd innoverend zijn als juwelier. Wij zijn tot dusver een van de vier zaken in Nederland die een Trollbeads shop-in-shop hebben. Op dit moment zelfs de enige in deze regio", geeft Hans Püttmann aan.

Klanten zullen in de shop-in-shop de vaste en bekende medewerkers van Püttmann Juweliers aantreffen. Zij zullen de klanten van deskundig advies voorzien en nieuwe inspiratie geven.