Inge en Rayen in Grand Café Blauw.
Inge en Rayen in Grand Café Blauw.

Mijn man en ik hebben ontzettend genoten van de -alweer derde - avondvullende voorstelling van Rayen Panday. Voor een nagenoeg uitverkochte zaal bracht Rayen een voortreffelijke onemanshow op de planken.

Inge den Heijer-Bodeutsch won twee vrijkaarten voor de voorstelling 'Niet verder vertellen' van Rayen Panday in Theater De Omval op vrijdag 13 mei. Hieronder haar recensie.

Het was weer een ouderwets en gezellig avondje uit in De Omval, waar het aanwezige publiek zichtbaar genoot van de ene na de andere spitse grap, verhalen, scherpe humor, prachtig pianospel en bekende Nederlandse meezingliedjes van Rayen. Voordat de voorstelling begon werd het publiek reeds verwelkomd met mooie muziek. Rayen Panday verstaat het om zijn publiek tijdens zijn hele optreden te fascineren, zowel door het publiek erbij te betrekken als door de onderwerpen die hij aanroert. Alledaagse persoonlijke en vertrouwelijke zaken die niet verder verteld mogen worden, maar die Rayen met zijn publiek deelt en hoopt dat u het niet verder vertelt. Van het begin tot aan het einde van zijn optreden wist Rayen zijn publiek te blijven boeien; zijn voorstelling is echt de moeite waard om mee te maken. Na de voorstelling nam Rayen ruimschoots de tijd voor de aanwezigen in de gezellige foyer van Theater de Omval.

Ik heb echt genoten!
Dit vertel ik wel door!
En... ik lieg niet!