SV Diemen wint uitduel tegen AGB: 0-1

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen AGB met 0-1 gewonnen. Die stand was al bij rust bereikt. Het doelpunt van SV Diemen werd gemaakt door Giliano Eijken. De aanvaller rondde knap af na een mooie aanval van de bezoekers.

SV Diemen stond zondag een lastig duel te wachten. Voor het begin van de 23ste speelronde stonden AGB en ASV Arsenal samen aan kop. SV Diemen, dat eerder dit seizoen al met 4-1 van AGV had gewonnen, bekroonde een goede wedstrijd met drie punten. AGB miste echter een aantal kansen.

ASV Arsenal speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen KDO. De Amsterdammers zijn met 49 punten koploper van de derde klasse C. AGB volgt op een punt. SV Diemen staat op de derde plaats. De ploeg van trainer Martin van Egmond heeft 44 punten. OSV verloor met 5-2 bij SV Ouderkerk en staat met 40 punten op de vierde plaats.

AGB, DSOV, SV Diemen en ASV Arsenal staan alle vier met 13 punten aan kop van de ranglijst voor de derde periode. De winnaar van die periode mag deelnemen aan de nacompetitie. SV Diemen speelt zondag 1 mei thuis tegen Hercules Zaandam. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.