DKV Victoria pakt overwacht punten

DIEMEN - DKV Victoria heeft dinsdagavond in Klundert verrassend gewonnen van DSO: 10-13. Door deze knappe overwinning zijn de korfballers erin geslaagd om voorlopig aan degradatie te ontsnappen.

DKV Victoria staat in de veldcompetitie op de voorlaatste plaats van de derde klasse. De Diemense korfbalclub heeft na 10 wedstrijden 7 punten. Hekkensluiter Furore staat er slechter voor. Die ploeg heeft na 10 competitieduels 4 punten. DKV Victoria en Furore ontmoeten elkaar in deze competitie nog een keer. Dit zal een cruciaal duel worden in de strijd tegen degradatie.

DKV Victoria verwachtte dinsdagavond een zware wedstrijd. DSO staat op de tweede plaats. De club uit Diemen begon scherp aan de uitwedstrijd tegen DSO. De bezoekers uit Diemen opende de score en bleven de hele wedstrijd op voorsprong staan. Er hing een sfeer in de ploeg die uitstraalde dat er niet verloren zou worden. DKV Victoria speelt zondag een thuiswedstrijd tegen koploper Swift. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.