DKV Victoria verliest bij OKV: 19-13

DIEMEN - DKV Victoria heeft zondag de uitwedstrijd tegen OKV verloren: 19-13.

De Diemense korfballers hoopten er een mooie wedstrijd van te maken. Maar DKV Victoria gaf zondag niet thuis. De ploeg speelde tam. OKV oogde scherper en speelde feller. OKV nam een voorsprong van zes punten. De bezoekers uit Diemen slaagden erin de marge te verkleinen. Bij rust was de achterstand nog maar een punt. Maar na de hervatting sloeg OKV keihard toe. De thuisploeg wist binnen tien minuten maar liefst zes keer te scoren en stelde de overwinning veilig: 19-13.

DKV Victoria heeft de eerste twee duels van het tweede deel van de veldcompetitie verloren en aast op revanche.

DKV Victoria komt komend weekeinde niet in actie. De korfballers spelen weer op dinsdag 19 april. De ploeg gaat dan op bezoek bij DSO. De wedstrijd in Alkmaar begint om 20.30 uur.