SV Diemen boekt overwinning bij Roda '23

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen Roda '23 met 0-2 gewonnen. SV Diemen staat nu op de derde plaats van de derde klasse C.

SV Diemen speelde op het veld waar het vorig jaar de beslissingswedstrijd tegen SV Ouderkerk won en daardoor kampioen werd van de vierde klasse.

SV Diemen was in Bovenkerk sterker dan de thuisclub. Nadat aanvaller Dennis van Bree in het strafschopgebied was gevloerd mocht Bright Owusu vanaf elf meter aanleggen. De aanvaller van SV Diemen benutte de strafschop: 0-1. Na de hervatting scoorde Owusu opnieuw op aangeven van Dennis van Bree en bepaalde de eindstand op 0-2.

AGB en ASV Arsenal delen de koppositie in de derde klasse C. Beide teams wonnen zondag hun wedstrijd en hebben 42 punten uit 20 duels. SV Diemen volgt op twee punten. De ploeg van trainer Martin van Egmond heeft na 20 competitiebeurten 40 punten. OSV is de grootste verliezer van afgelopen weekeinde. De ploeg uit Oostzaan verloor met 4-2 bij DSOV en heeft 39 punten. OSV staat op de vierde plaats. Komend weekeinde is er in verband met Pasen geen programma. SV Diemen speelt op zondag 3 april thuis tegen KDO. De wedstrijd begint om 14.30 uur.