SV Diemen scoorde zes keer tegen De Meteoor.
SV Diemen scoorde zes keer tegen De Meteoor. Foto: Michelle de Haas.

SV Diemen wint bij
De Meteoor: 0-6

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen De Meteoor met 0-6 gewonnen. Bij rust leidden de bezoekers al met 0-4.

In de eerste 10 minuten was het nog even aftasten op een zwaar veld. Na een kwartier kreeg een verdediger van De Meteoor direct rood voor een slaande beweging richting Mitchell de Vries. Vervolgens maakte SV Diemen zeer goed gebruik van de overtalsituatie en maakte het korte metten met De Meteoor. Aanvaller Dennis van Bree zette SV Diemen op voorsprong. Daarna maakte Manolito Joren twee doelpunten en bepaalde Giliano Eijken de ruststand op 0-4 in het voordeel van SV Diemen. Na de hervatting kwam de zege van SV Diemen geen moment in gevaar. Kay Minnema en Dennis van Bree bepaalden de eindstand op 0-6. SV Diemen blijft na de overwinning op De Meteoor op de vierde plaats staan in de derde klasse C. De ploeg heeft na 16 duels 31 punten. AGB verspeelde voor eigen publiek dure punten door gelijk te spelen tegen SV Ouderkerk. AGB staat nu op de derde plaats met 32 punten uit 16 wedstrijden. ASV Arsenal heeft 33 punten na 16 duels en staat op de tweede plaats. OSV is lijstaanvoerder en heeft 34 punten uit 16 wedstrijden. SV Diemen speelt zondag huis tegen DSOV. De wedstrijd start om 14.30 uur.