Afbeelding
Foto:

Samen met mijn man heb ik de nieuwste avondvullende theatervoorstelling 'Aangeschoten Wild' van Dian Liesker bijgewoond in het knusse theater van Diemen, De Omval.

Inge den Heijer won twee vrijkaarten voor de voorstelling 'Aangeschoten Wild' van Dian Liesker in Theater De Omval op vrijdag 29 januari. Hieronder haar recensie.

Het was een verfrissende en interessante voorstelling die deze voormalige nieuwslezeres en nu cabaretière op de planken neerzette, met steeds omschakelingen van cabaret naar journalistiek.

Met een eenvoudig decor en haar innemende, dan weer agressieve, dan weer nuchtere optreden - indringend en dan weer komisch - weet Dian Liesker er de spanning de hele voorstelling in te houden.

Droge humor, absurde wendingen, liedjes; je krijgt het allemaal voorgeschoteld in 'Aangeschoten Wild'.

Dian Liesker wist met haar theatervoorstelling 'Aangeschoten Wild' de toeschouwers de gehele voorstelling van begin tot eind te boeien met haar anekdotes, liedjes en grappen. Het aanwezige publiek had zichtbaar genoten en gaf Dian Liesker een groot en lang applaus aan het einde van de voorstelling.

Deze theatervoorstelling is de moeite waard om mee te maken en ik beveel hem warm aan.