SV Diemen wint bij Buiksloot: 1-3

DIEMEN - SV Diemen is de tweede helft van de competitie goed van start gegaan. SV Diemen won de uitwedstrijd tegen Buiksloot met 1-3. Bij rust leidde de ploeg van trainer Martin van Egmond met 0-2.

SV Diemen kan terugkijken op een goede eerste helft van de competitie. Het was dan ook zaak om deze lijn na de winterstop door te trekken. SV Diemen toonde zich in Amsterdam-Noord beter dan Buiksloot. De bezoekers kwamen voor de pauze op voorsprong door treffers van Manolito Joren en Giliano Eijken.

Na de pauze scoorde Buiksloot. Dit doelpunt bracht de spanning terug in de wedstrijd. Aanvaller Dennis van Bree bepaalde de eindstand op 1-3 in het voordeel van SV Diemen.

Vierde plaats
SV Diemen heeft na 14 duels 25 punten en staat op de vierde plaats in de derde klasse C. ASV Arsenal staat derde met 27 punten uit 14 wedstrijden. AGB en OSV delen de koppositie en hebben beide 28 punten. OSV kwam 14 keer in actie, AGB speelde pas 13 wedstrijden.

SV Diemen speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Zwanenburg, dat op de voorlaatste plaats staat. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.