Ook voor kinderen zijn er leuke lessen bij Women's Joy.
Ook voor kinderen zijn er leuke lessen bij Women's Joy. Foto: Trudy Kroese

10 jaar sporten voor vrouwen aan de Rode Kruislaan

DIEMEN - Sportschool Women's Joy bestaat dit jaar 10 jaar. Eigenaresse José Daniels opende in 2006 het sportcentrum voor vrouwen. Inmiddels zijn er ook lessen voor kinderen.

Women's Joy is een niet te grote sportschool waar het ook gezellig is; José kent iedere sportster bij naam. "Persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait. Dat is in alle lessen bij ons zo. Over het algemeen hangt er bij ons een heel relaxte sfeer, dat vinden de deelneemsters prettig. Sommigen blijven gezellig een bakje koffie drinken na de les; dat is heel gezellig, maar er wordt wel hard gewerkt, hoor." Zumba aerobic, bodyshape, pump, step, kettlebells en pilates: het kan allemaal bij Women's Joy. Voor meisjes en jongens zijn er balletlessen en streetdance.
Wie een les wil uitproberen hoeft niet meteen een abonnement te nemen. Losse lessen of een 10-rittenkaart kan ook. "Daarnaast bied ik volgende week gratis proeflessen aan voor kinderen. Ballet op woensdag 3 februari en streetdance op zaterdag 6 februari." In de agenda elders in deze krant meer informatie over de proeflessen.