Milan Post en de jeugd van TIW-Survivors.
Milan Post en de jeugd van TIW-Survivors. Foto: TIW-Survivors

Milan Post geeft gasttraining aan
jeugd van TIW-Survivors

DIEMEN - TIW-Survivors is onlangs met de wintertrainingen begonnen. De eerste training van de jeugd vond plaats in de luchthal.

De jeugdleden van TIW-Survivors stond een grote verrassing te wachten. Oud-jeugdlid Milan Post gaf een gasttraining aan de jeugdige honkballers van de vereniging in Diemen. Milan speelt voor de Milwaukee Brewers in de Verenigde Staten. De carrière van de uit Diemen afkomstige Post is nu al zeer indrukwekkend. Al op jonge leeftijd leek Post een mooie toekomst tegemoet te gaan. Maar liefst negen clubs uit de Major League hadden interesse in de talentvolle Nederlandse catcher, die via TIW-Survivors en de honkbalacademy Amsterdam Diamonds uiteindelijk in 2012 zijn debuut maakte voor L&D Amsterdam in de Nederlandse hoofdklasse. Alles leek mee te zitten. Totdat bij hem op zestienjarige leeftijd reuma werd geconstateerd. Hierdoor kon Milan Post een jaar niet honkballen.

Milan Post is hersteld van reuma en heeft een kans gekregen om in de Verenigde Staten te spelen. Hij heeft onlangs een zevenjarig contract getekend bij de Milwaukee Brewers. De jonge honkballer hoopt op een mooie loopbaan in de Verenigde Staten.